Menu 2025 - Restaurant Vesuvio Buono
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
December 13, 2025
Type of cuisine
Napolitano
All food photos (6)
Lunch
- Bruschetta nduja
- €15
- Bruschetta's met een pittige italiaanse worst, geserveerd met burrata, paprika, balsamico
- Bruschetta tomaten en burrata
- €15
- Ceviche zalm
- €22
- Zalm in frisse marinade van groene appel, kiwi, venkel, citroen, rode ui, bieslook
- Rode bieten carpaccio met burrata
- €18.5
- En rood fruit, pistachenoten, rucola, balsamico
- Plankje met italiaanse vleeswaren & kazen
- €29.5
- Tagliatelle met zalm
- €23.5
- Zalm met romige saus van witte wijn, courgette, ui, room, peterselie
- Linguine met gamberoni
- €25.5
- Sappige garnalen in een frisse, romige. Citroensaus met knoflook en peterselie
- Linguine met truffel
- €23.5
- Zwarte truffelsaus, truffel. Carpaccio, burrata, pecorino kaas
Voorgerechten (koud freddi)
- Plankje met italiaanse vleeswaren & kazen
- €29.5
- Insalata di polpo
- €23.5
- Malse octopus salade in een frisse citroen-olijfolie dressing
- Rode bieten carpaccio met burrata
- €18.5
- En rood fruit, pistachenoten, rucola, balsamico
- Vitello tonnato
- €17.5
- Dungesneden kalfsvlees, tonijnsaus, kappertjes
- Ceviche zalm
- €22
- Zalm in frisse marinade van groene appel, kiwi, venkel, citroen, rode ui, bieslook
Voorgerechten (warm/caldi)
- Bruschetta nduja
- €15
- Bruschetta's met een pittige italiaanse worst, geserveerd met burrata, paprika, balsamico
- Bruschetta tomaten en burrata
- €15
- Aubergine ovenschotel napolitaanse stijl
- €17.5
- 'Parmigiana di melanzane' ovenschotel van aubergine met laagjes van provola kaas en tomatensaus
Primi piatti
- Linguine met truffel
- €23.5
- Zwarte truffelsaus, truffel carpaccio, burrata, pecorino kaas
- Linguine met gamberoni
- €25.5
- Sappige garnalen in een frisse, romige citroensaus met knoflook en peterselie
- 'Schelpen pasta' de oven
- €23.5
- Conchiglioni - pasta in de vorm van schelpen, gevuld met spinazie en ricotta, tomatensaus en beschamel uit de oven
- Tagliatelle met zalm
- €23.5
- Zalm met romige saus van witte wijn, courgette, ui, room, peterselie
- Spaghetti met mosselen
- €23.5
- Alle cozze verse mosselen, wijnsaus, knoflook, peterselie
- Risotto al funghi porcini
- €22.5
- Romige risotto met eekhoorntjesbrood-kaas (paddenstoelen) en pecorino.
Hoofdgerechten
- Saltimbocca alla romana
- €27.5
- Kalfsvlees, prosciutto crudo, salie, gebakken in boter en witte wijn. Met aardappelen uit de oven, paddenstoelensaus en gestoofde paprika
- Picanha chimichurri
- €32
- Sappig gegrilde staartstuk van rund, geserveerd met huisgemaakte chimichurri (knoflook, peterselie, oregano en olijfolie) en aardappelen uit de oven
- Rund braciole
- €31
- Rundvleesrolletjes, langzaam gegaard in tomatensaus, gevuld met kruiden, knoflook en parmezaanse kaas, geserveerd met aardappelen uit de oven
- Vis van de dag (dagprijs)
- Vraag na bij de bediening
Side dishes (heel de dag)
- Friarelli napolitani 'wilde broccoli'
- €8.5
- Groenten van de dag
- €9.5
- Gemarineerde aubergine
- €8.5
Desserts
- Cannolo met witte chocolade & 8,5 kokos
- €8.5
- Italiaanse krokante rol gevuld met romige raffaello-crème en geraspte kokos
- Tiramisu
- €9.5
- Mascarpone, koffie, amaretto.
- Affogatto
- €9.5
- Koffie met amaretto en vanille-ijs
- Gestoofde peer met malaga-ljs
- €11.5
- Zachte peer in honing en kaneel, met malaga-ijs en noten
- Sgroppino
- €9.5
- Citroen sorbetijs, limoncello, prosecco
Drankjes
- Koffie, thee, of een likeurtje erbij?
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.