Menu 2025 - Ristorante Pizzeria Karalis
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Pizzeria
All food photos (6)
Starter
- Melanzane alla parmigiana
- €13.5
- vegetarische klassieker van aubergine, parmezaan, tomatensaus en basilicum
- Antipasto misto
- €15.5
- proeverij van verschillende voorgerechten
- Calamari Fritti
- €13.95
- Gefrituurde pijlinktvis geserveerd met knoflookmayonaise
Pasta
- Fregola Vongole & Bottarga
- €17.5
- Sardijnse klassieker met venusschelpen en geraspte viskuit
- Culurgionis al pomodoro
- €16.5
- Sardijnse aardappelravioli met een klassieke tomatensaus en pecorino
Main Course
- Pizza Campana
- €16.75
- mozzarella, pikante salsiccia, cime di rapa, provola affumicata
- Pizza Bufala
- €14.5
- tomaat, buffelkaas, basilicum, olijfolie
- Pizza Rucola
- €15.5
- tomaat, mozzarella, rucola, parmezaan, cherry tomaten
- Prosciutto & funghi
- €13
- tomaat, mozzarella, ham, champignons
- Ventricina
- €15.5
- tomaat, mozzarella, ventricina (pikante salami), ui, olijven
- Gigante
- €14.5
- tomaat, mozzarella, ham, verse paprika, salami, champignons, olijven
Hoofdgerecht
- Saltimbocca alla Romana
- €21.95
- Varkensschnitzels met parmaham en salie in een witte wijn saus
- Scaloppine al gorgonzola
- €21.95
- varkensschnitzels bereidt met pittige gorgonzola
- Cassola di Pesce
- €25.95
- Klassieke vis- en zeevruchten schotel uit Sardinië in een licht pikante tomatensaus met kruiden en citroen
- Gamberoni alla griglia
- €25.5
- gegrilde gamba’s met een knoflook-citroen dressing
Dessert
- Tiramisú Casareccio
- €7.5
- huisgemaakte tiramisu
- Sebadas
- €7.5
- typisch sardijns nagerecht van gefrituurd bladerdeeg, gevuld met kaas en overgoten met honing (per stuk)
- Affogato al caffè
- €7.5
- Vanille bourbon roomijs overgoten met een warme espresso
Drinks
- Bottle of water
- €6.5
- Coffee
- €3.1
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.