In citroen- knoflook boter gegaard | venkelsalade | citroenmayonaise
Lunch - Ruis van de chef
2 Gangen Ruis
€32
We serveren een wisselend weekmenu, bestaande uit gelaagde smaken, eerlijke ingrediënten en een tikje onverwachte spanning. We koken puur en seizoensgebonden, met oog voor het moment en een diep respect voor de oorsprang van het product. Inclusief (b)ruiswater & brood service.
Diner
3 Gangen Ruis
€52
We serveren een wisselend weekmenu, bestaande uit gelaagde smaken, eerlijke ingrediënten en een tikje onverwachte spanning. We koken puur en seizoensgebonden, met oog voor het moment en een diep respect voor de oorsprang van het product. Incl. (b)ruiswater en broodservice.
4 Gangen Ruis
€62
We serveren een wisselend weekmenu, bestaande uit gelaagde smaken, eerlijke ingrediënten en een tikje onverwachte spanning. We koken puur en seizoensgebonden, met oog voor het moment en een diep respect voor de oorsprang van het product. Incl. (b)ruiswater en broodservice.
Adriano la villa, valpolicella ripasso, le cortesele, veneto, 2021
€45
Ridolfi, rosso di montalcino, toscane, 2023
€79
Frequently Asked Questions
At Ruis aan de sluis, the chef is Robert Peppelenbos en Pascal Tooms.
If you plan to eat at Ruis aan de sluis, the average price should be around €52. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Ruis aan de sluis has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Ruis aan de sluis has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Ruis aan de sluis has been identified as having dairy-free options on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible