Menu 2025 - SEAson Arsenaal
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 24, 2025
Type of cuisine
International
Menu photos (2)
All food photos (6)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Available on Dec 14
Available from Dec 24 to Dec 26
Available from Dec 24 to Dec 26
No availability currently
Available from Jan 22 to Jan 25
Available from Jan 22 to Jan 25
Available from Jan 22 to Jan 25
Oesters
- Spèciale la jolie
- €5.5
- Uniek pareltje uit normandië. Smaakervaring zijn kenmerkend zoetige toets en enkel jodium-achtige tonen, werkelijk uniek oester genot.
- Geay
- €6
- De geay oester is een uitzonderlijke knappe, mooie oester met een mooie hazelnootsmaak en een licht jodium tintje. Je zult versteld staan van de frisheid van het vlees.
- Spèciale premium éire irish oyster
- €6.5
- Grand cru onder de oesters. Kenmerkt zich door zijn hoge vleesgehalte en perfecte balans tussen zacht en zoet.
To share
- Zeeuwse mosselen
- €15.5
- Venkel | beurre blanc | dragon.
- Tijger gamba’s ‘pil pil’
- €16.5
- Knoflook | rode peper
- Sardines ‘grilled’
- €15.5
- Toast | knoflook | groene kruiden | citroen
- Ibérico ham 100 gr
- €17.5
Specials
- Salade season
- €32.5
- Rijkelijk gevulde salade met al het lekkers van season
- 1/2 kreeft gratiné
- €32.5
- Duxelle | spinazie | oude kaas
Season meat
- Parelhoen
- €29.5
- Geserveerd met seizoensgroentes en rodewijn jus
- Bavette
- €32.5
- Geserveerd met seizoensgroentes en rodewijn jus
Season’s favorites chef’s menu
- 3 - gangen
- €52.5
- 4 - gangen
- €65
- 5 - gangen
- €77.5
Voorgerecht
- Sashimi
- €18.5
- Zalm | tonijn | gember | soya
- Hollandse garnalen ‘bloody mary’
- €19.5
- Tomaat | avocado | bleekselderij | limoen
- Ceviche
- €18.5
- Corvina | mais | passievrucht | aalbes
- Ansjovis & chicken
- €17.5
- Little gem | parmezaanse kaas | bacon vinnegrait
Hoofdgerecht
- Vangst van de dag
- Frites | salade
- Zeebaars
- €29.5
- Kasbloemkool | witlof | bloemkoolzwam | kalfsjus
- Coquilles
- €32.5
- Schaaldieren saus | venkel | crouton | orzo | garnaal
- Griet ‘filet”
- €32.5
- Beurre blanc | viseitjes | peterselie | tomaat
Dessert
- Aardbeien ‘lambada’
- €14.5
- Sabayon | pistache | lemoncurd
- Chocolade ‘moelleux’
- €14.5
- Sinaasappel | vanille ijs | crumble
- Ijs
- €12.75
- Bloedsinaasappel | pistache | vanille
- Kaas
- €17.5
- Kaasbrood | noten | vijgencompote
- Koffie & bonbons
- €11.5
- Bonbons met koffie of thee naar keuze
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.