Menu 2025 - Sichuan Food
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 1, 2025
Chef
S. C. Man
Type of cuisine
Chinese
Menu photos (9)
All food photos (27)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Voorgerechten
- Royal gifts
- Een combinatie van gestoomde en gebakken chinese hors-d'oeuvre
- The taste of spring
- Loempia met kip / springrolls with chicken (2pcs)
- "Dim sum" delights
- Diverse gestoomde en gebakken dumplings geserveerd in een bamboe stoommandje
- Lamb chops sichuan style
- Twee lamskotelletjes gegrild met een delicate combinatie van zilte kruiderijen
- Oriental pearl
- Verse oesters, kort gesauteerd in de wok, bereid volgens het favoriete recept van onze chef
- Ying yang scallops
- Twee sint jakobsschelpen speciaal bereid door de chef
- Gee-gee giant gamba's
- Twee grote gamba's in de wok gebakken met originele chinese kruiden
Soepen
- Sin-do soup, sichuan style
- De enige originele, pikante gevogelte soep die tegelijk een friszure en toch pittige smaak heeft
- The traditional "wan-ton" soup
- Heldere bouillon gevuld met chinese ravioli's
- Ocean treasures
- Een keur van verse zeevis in een delicate licht gekruide bouillon
- Jaw's delight
- Chinese haaienvinnensoep met krabvlees bereid volgens de tradities van de sichuan-keuken
Hoofdgerechten - vis, schaal-en schelpdieren
- King lobster
- Verse kreeft uit ons homarium, bereid met verse gember en lente-uitjes in oestersaus
- Sichuan seafood pot
- Een combinatie van vis, ssichuan seafood potchaal- en schelpdieren geserveerd in een kleipot
- Coquilles sint jacques on the shell
- Sint jacobsschelpen, kort gebakken in de wok, gegarneerd met chinese paddenstoelen en geserveerd met een geurige saus
- Golden phoenix- "nest"
- Een combinatie van ossenhaas, kip, garnalen, visfilet en groenten, bereid met een milde saus in een nestje
- Salt and pepper fish
- Krokante gebakken zeebaarsfilet gewokt met chinese specerijen en chilipepers
- Snow white sole
- Gesauteerde tongfilets vergezeld van peultjes, lente uitjes en een elegante lichte saus
- Monk fish
- Vers gebakken zeeduivelfilet in een chinese honing en pepersaus
- Crispy king prawns
- Gemarineerde gamba's, gefrituurd met een snuifje rode peper en een pittige chili-saus (saus apart geserveerd)
- Sichuan ming-ha
- Gesauteerde grote garnalen met fijngehakte piment en paprika, op smaak gebracht met een pikante exotische saus
- Jiang bao-ha
- Grote garnalen bereid met een subtiele samenstelling van sichuan kruiden en sojasaus, een verfijnde harmonie van smaken
- Jumper of the "lotus pond"
- Gebakken kikkerbilletjes met een pittige knoflooksaus en een rijke garnering
- A harmony of turbot
- Gestoomde tarbot filet in en zachte sojasaus met lente-ui en gember
- Sea dream
- Gefrituurde inktvis op gewokt in licht pittige chinese specerijen
Vleesgerechten
- Black pepper lamb
- Gemarineerde nieuw zeelands lamsfilets met een karakteristieke pittige pepersaus
- Beef broccoli
- Gesneden ossenhaas, in de wok gebakken met verse broccoli geserveerd in oestersaus
- Sizzling beef
- Gesneden haasbiefstuk met gedroogde sichuan kruiden in een pikante saus
- Sichuan "tjop kam"
- Een combinatie van ossenhaas, lamvlees en kip met verse groenten van het seizoen in een pikante saus
- Hang-so ya
- Knapperig gebakken eend geserveerd met een "hoi-sin" saus
- Honey crispy duck
- Krokant gebakken eendenfilet in een zoetzure honing saus
- Sichuan mala chicken
- Dun gesneden kipfilet in een pittige saus, bereid op sichuan wijze
- Gong bao chicken
- Gesneden kipfilet gewokt met groenten in een zoet pikante saus en cashew noten
- Chicken pineapple
- Krokant gebakken kipfilet in een pittige zoetzure saus met verse ananas
- Ma poh tofu
- Pittige sichuan tofu met rundergehakt (vegetarisch mogelijk)
Groentegerechten / bijgerechten
- Sichuan dry fried green beans
- Droog gebakken pittige haricots verts
- Chinese seizoens groenten met knoflook
- Een mix van chinese groenten gesauteerd met knoflook
- Gebakken rijst
- Gebakken rijst voorzien van garnituren
- Gebakken mie
- Gebakken dunne chinese mie, voorzien van garnituren
- Gestoomde rijst
The chef's highly recommended
- The chef's highly recommended
- De traditionele peking eend, geserveerd in 3 gangen. De kokante huid opgerold in flensjes, een eenden bouillonsoep en vleesgerechten waarbij de eend op 3 wijze wordt bereid (vanaf 2 personen)
The sichuan delights
- The sichuan delights
- Uit dagverse aanvoer van producten van diverse markten stelt onze chef kok dagelijks het bekende vijf-gangen "sichuan delight diner" samen. (per tafel bestellen)
The royal menu (min. 2 personen)
- "Dim sum" een keur van chinese delicatessen
- Op de wok gebakken zeebaarsfilet met verse gember en lente-ui,
- Dunne reepjes ossenhaas geserveerd in een "vogelnestje",
- "Gong bao kip" bereid in een pittig gekruide saus.
The imperial menu (vanaf 4 personen)
- Gevarieerd voorgerecht van delicatessen uit de provincie sichuan
- Pittig gekruide soep uit het district sin-do
- Gegrilleerde grote garnalen met een rode peper saus,
- Tongfilet en groene groenten, zachtjes met elkaar gebakken,
- Krokant gebakken eend geserveerd met "hoi-sin" saus,
- Ossenhaas op traditionele sichuan-wijze bereid.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.