Menu 2025 - Steak@theLake
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 29, 2025
Chef
A.Palmer
Type of cuisine
Steakhouse
Menu photos (6)
All food photos (37)
Starters
- Stokbrood AliOli
- €4
- Franse Uiensoep
- €9
- Gratin knoflookcroutons en Gruyerekaas
- Carpaccio Runderhaas
- €14
- Truffelmayonaise, reypenaar kaas, balsamicodressing
- Beef Tataki
- €13
- Ossenhaas, wasabimayonaise, soysauce
- Buikspek
- €12
- zuurkool
- Gamba's piripiri
- €14
- Vol au Vent
- €12
- pasteitje Kalfsragout
Main
- Spare Ribs
- €26
- 750 gr. | 2 sauzen | frisse coleslaw
- Kipsate
- €22
- sla/atjar/kroepoek
- Schnitzel
- €24
- Kartoffelsalad, saus naar keuze
- Kalfslever
- €24
- uien/spek
- Varkenshaasmedallions
- €26
- saus naar keuze
- Catch of the day
- wisselend visgerecht
Sideplates
- Portie Frites
- €6
- Verse frites
- Friet Parmesan
- €9
- Friet met truffelmayonaise en Parmesan kaas
- Gemengde Salade
- €7
- Huisgemaakt
- Coleslaw
- €7
- Huisgemaakt
- Aardappelsalade
- €7
- Huisgemaakt
- Gebakken Knoflook Champignons
- €7
- Peper-, Stroganoff - Of Champignonsaus
- €1
Dessert
- Luikse wafel met warme Amarene kersen en Vanille Roomijs
- €9
- Pastel de nata
- €9
- portugees custardtaartje met salted caramelijs
- Kaasplank
- €16
- 4 soorten kaas
- Chocolat Dream
- €10
- Brownie Cheesecake
- €9
Steaks
- Ossenhaasbiefstuk
- €34
- 200 gram
- Ossenhaasbiefstuk Macho
- €46
- 300 gram de biefstukken serveren wij desgewenst met jus, baksi of knoflookjus,- en witbrood
- Chateaubriand
- €85
- 2 pers. 500 gr ossenhaas compleet met saus, groente en frites
- Bavette
- €30
- Aussie angus grainfed
- Housesteak
- €32
- Sukade US grainfed
- RibEye
- €34
- 250 gr. dry aged weiderund
- T-Bonesteak
- €45
- 500 gr met chimichurrie
- Steak Sambal
- €29
- 200 gr Steak met Baksi Sambalsaus
- Rumpsteak
- €28
- Cote de Boeuf
- €85
- 850 gr Dry Aged
Dranken
- Fles water
- €7.5
- Koffie
- €4
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.