Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
December 31, 2024
Chef
Martijn Roelofs
Type of cuisine
International
Menu photos (3)
+1
All food photos (50)
+46
Starters
Startersplankje met Pata Negra, breekbrood, gerookte amandelen, olijven en edamame
€10
Papadum met gerookte zalm, zure room en haringkaviaar
€7.5
Breekbrood met olijfolie, Maldon zout en beurre noisette
€6.5
Flatbread met hummus, granaatappel en olijfolie
€7
Pata Negra
€15
Edamame salty of spicy
€8
Inktvisringen met aioli
€7.5
Oesters (3st.)
Klassiek met rode wijnazijn en sjalot
€10
Van nu - oester van het moment
€10
Steven met kaviaar
€18
Soepen
Tomatensoep
€8.5
Soep van de dag
€9
Voorgerechten
Carpaccio
€13.5
Truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, rucola, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas
Carpaccio deluxe
€24.5
Verse truffel & Buss olijfolie geserveerd aan tafel, balsamico, rucola en pijnboompitten
Tonijn tartaar
€14
Gefermenteerde salsa, avocado, sesamkoekje en tomaat
Rouleau van eend
€13.5
Kimchi, sesamkletskop, zoetzure shiitake en sojalak
Gegratineerde coquille
€15
Truffelbechamel, paddenstoelen, rode ui en truffelschuim
Geblakerde prei
€13
Verse truffel, truffelbechamel, Parmezaanse kaas, paddenstoelen, macadamia en rode ui
Gyoza
€12
Lente-ui, kimchi, sojakaramel en shiitake
Hoofdgerechten
Bavette
€27.5
Aardappelcrème, bospeen, enoki- paddenstoel, groene asperge en jus de veau
Boeuf bourguignon
€25.5
Zacht gegaarde sukade in rode wijn uit de Bourgogne, wortel, pareluitjes, spek, champignon, aardappelmousseline, ui, knolselderij en jus
Zeeduivel
€28.5
Spinazie, aardappelcrème, saus van zuurkool en komijn, gefrituurde zuurkool, spek en groene asperge
Zeewolf
€26
Pompoencrème, courgette, bospeen, saffraansaus, pompoenchutney en groene asperge
Tarte tatin
€24.5
Sjalot, rodekool, spinazie, tijm, hazelnoot, Saint-Four, pompoen en appel
Falafelburger
€21.5
Tomaat, kaas, komkommer, sla en chipotlesaus (geserveerd met friet en salade)
Steven burger
€23.5
Tomaat, komkommer, kaas, bacon, sla, rode ui en cheddarsaus (geserveerd met friet en salade)
Chef's special
Dagelijks wisselend gerecht met ingrediënten van het seizoen.
Bijgerechten
Friet met mayonaise of truffelmayonaise
€5
Zoete aardappelfriet met parmezaanse kaas en truffelmayonaise
€6.5
Salade van het seizoen
€4.5
Warme groenten van het seizoen
€5
Voor de kids
Friet met kipnuggets of bitterballen
€7.5
Broodje hamburger met friet
€7.5
Nagerechten
Apfelstrudel
€9
Vanillesaus, vanille-ijs en gekarameliseerde amandel
Chocoladetaartje
€10
Pure chocolade, cranberry, witte chocolade, karamelijs en zeezout
Proeverij van huisgemaakt ijs 3, 4, 5 bolletjes | per stuk
€3
Kersen, kaneel, dennentoppen, earl grey en bramen
Kaasplankje 4, 5, 6 stuks | per stuk
€3
Een selectie kazen van kaashandel de wit, compote en kletzenbrood
Stoofperencoupe
€9
Vanille-ijs, kaneelijs, amandel en witte chocolademousse met stoofpeer
Special coffees
Irish coffee
€8
Spanish coffee
€8
Italian coffee
€8
French coffee
€8
Dessertwijnen
Porto fogo ruby port
€5
Graham's 10 years old port
€8
Osborne pedro ximenez
€7
Zibibbo vino liquoroso
€7
Likeuren
Limoncello
€4.9
Sambuca
€4.9
Cointreau
€4.9
Baileys
€4.9
Amaretto
€4.9
Frequently Asked Questions
Yes, Steven is offering 40% off the 'a la carte' menu Reserve your table and enjoy your special discount now on TheFork!
At Steven, the chef is Martijn Roelofs.
If you plan to eat at Steven, the average price should be around €30. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Steven has been identified as having vegetarian options on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible