Menu 2025 - Stockholm
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 16, 2025
Chef
Reserveringen Alleen Voor Diner & Lunch
Type of cuisine
International
All food photos (211)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Available on Dec 26
Available from Feb 02 to Feb 08
Menu
- 3-gangen keuzenmenu à la carte
- €42.5
- P.p.
Voor - vlees
- Wildterrine
- €17
- Zijdezachte terrine van wild met brioche.
- Ibéricoham
- €18
- Fijn gesneden ibéricoham met vijg en knapperige toast.
- Steak tartaar
- €15
- Smaakvolle rundertartaar met kwartelei en kruidenmayonaise.
Voor - vis
- Gegratineerde coquilles
- €18.5
- Coquilles gegratineerd met Rotterdamse kaas en kimchee.
- Halve kreeft
- €24
- Malse halve kreeft geserveerd met frisse kruidenmayonaise.
- 3 oesters
- €12
- Verse oesters geserveerd met frambozenazijn.
- Kreeftensoep
- €16.5
- Romige soep geserveerd met rivierkreeften.
Voor - vega
- Gevulde courgettebloem
- €14
- Courgettebloem gevuld met rijke paddenstoelenduxelles.
- Honinggeitenkaas
- €13.5
- Frisse tomatensalade met romige honinggeitenkaas.
Voor - salades
- Salade met Ibéricoham
- €19.5
- Frisse salade met Ibéricoham, vijgen en balsamico.
- Salade met sardines
- €16.5
- Mediterraanse salade met sardines, tomatenmix, aardappel en limoen dressing.
- Salade met geitenkaas
- €15
- Kleurrijke salade met geitenkaas, bramen en Granny Smith-appel.
Specials
- Tomahawk met gegrilde groenten en Hollandaisesaus
- €85
- Voor 2 personen
- Hele zeetong à la meunière
- €42.5
- Pommes Tsarine met 15 gr. kaviaar
- €37.5
Hoofd - vlees
- Lamsrack
- €28
- Mals lamsvlees met zachte pastinaak en een hint van zoethout.
- Runder rib-eye
- €25
- Smaakvolle rib-eye met romige pastinaak en rijke kalfsjus.
- Rouleau van eendenbout
- €26
- Langzaam gegaarde eend, gecombineerd met fluweelzachte rode biet.
Hoofd - vis
- Roergebakken kreeft
- €28.5
- Gebakken kreeft met een vleugje ahornsiroop, knoflook en La Ratte-aardappel
- Kabeljauwfilet
- €22.5
- Stevig en zacht tegelijk, geserveerd met knolselderij en prei.
- Halve kreeft
- €24
- Rijk van smaak, met frisse kruidenmayonaise.
- Halve zeetong à la meunière
- €27.5
- Klassieke bereiding met boter en krokante kappertjes.
Hoofd - vega
- Lasagne van paddenstoel en courgette
- €20
- Hartige lasagne, rijk gevuld met courgette en paddenstoelen.
- Truffelrisotto met gepocheerd ei
- €20
- Romige risotto met truffel, afgewerkt met een zachtgegaard ei.
Dessert
- Kaasplateau
- €16.5
- Selectie van fijne kazen, geserveerd met bijpassend garnituur.
- Amandel cakeje
- €12
- Luchtig cakeje met rood fruit en romige créme suisse.
- Chocolade taco 'Dubai'
- €13.5
- Krokante chocoladetaco gevuld met pistache en een vleugje luxe.
Sides
- Gegrilde groenten
- €5
- Aardappelpuree met Époisses-kaas
- €5
- Zoete-aardappelfrites met mayonaise
- €5
- Frites met mayonaise
- €5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.