Menu 2025 - Sultani
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Moroccan
All food photos (23)
Voorgerechten
- Salade peren
- €12.5
- Salade van gebakken peren, sesam, geitenkaas en walnoten.
- Salade vegetarisch
- €14
- Salade van gegrilde groenten, manchego kaas met marokkaanse pesto en olijven.
- Salade pikante kaas
- €12.5
- Op bedje van rucola, gevulde filodeeg met pikante kaas, amandel, dadels en dip van sinaasappel en bloemenhoning.
- Salade mixed vis
- €14.5
- Plateau van gefrituurde mosselen, garnalen, inktvis met drie verschillende sauzen “knoflook, yoghurt en munt, Limoen crème fraîche en chili limoensaus”.
- Inktvis
- €12.5
- Gefrituurde calamares met chilisaus.
- Pittige inktvis
- €12.5
- Pittige inktvis met yoghurt harissa saus.
- Lamsvlees
- €13
- Gehakt van lamsvlees met dip van yoghurt, knoflook en munt.
- Bladerdeeg gehakt
- €12.5
- Op bedje van rucola, verse tomaten, rode uien, gevuld bladerdeeg met lamsgehakt, rozijnen, pijnboompitten met dip van yoghurt, knoflook en muntsaus.
- Salade kip
- €12.5
- Kruidige geroosterde kip en amandelen in gekonfijte vijgen.
- Spinazie bladerdeeg
- €12.5
- Bladerdeeg gevuld met spinazie, geitenkaas in dip van yoghurt, knoflook en muntsaus.
- Scampi
- €15
- Gebakken grote garnalen met pikante mango en sesam.
Soep
- Linzensoep
- €12
- Pittige vissoep
- €14
Brood
- Hummus dip
- €7
- Olijven tapenade
- €7
- Yoghurt, knoflook en munt
- €7
- Mix brood en dip (10 stuks)
- €14.5
- Duo brood
- €8
- Twee verschillende tapenade met 4 broodjes
- Portie olijven mix
- €4.5
Mezze
- Mixed
- €19
- Plateau van scampi, spinazie bladerdeeg, bladerdeeg gehakt, lamsvlees, peren, mosselen en inktvis.
- Vlees
- €19
- Plateau van bladerdeeg gehakt, lamsgehakt, geroosterde gekruide kip, spinazie bladerdeeg en tajine kofta.
- Vis
- €19
- Plateau van gebakken pikante scampi, salade inktvis, gefrituurde “garnalen, mosselen en inktvis” en couscous met zalm.
- Vegetarisch
- €19
- Plateau met gebakken peren en sesam, bladerdeeg spinazie, bladerdeeg pikante kaas, mix van gegrilde groente, vegetarische couscous en linzensoep.
Tajine
- Tajine vegetarisch
- €26.5
- Diverse groenten, kikkererwten, geitenkaas, marokkaanse kruiden en pijnboompitten.
- Tajine zalm
- €28
- Tajine van zalm, sesam, sinaasappel in bloemenhoning en limoen.
- Tajine garnalen
- €29.5
- Grote garnalen met knoflook, koriander in lichte pikante tomatensaus.
- Tajine kalfsvlees
- €28.5
- Kalfsvlees met rozemarijn, olijven, knoflook, groenten, kikkererwten
- Tajine lamsvlees met peer
- €29.5
- Lamsvlees met peren, amandel, honing van granaatappelrozijnen.
- Tajine lamsvlees met pruimen
- €29.5
- Tajine lamsvlees met pruimen, abrikozen, gekarameliseerde amandelen met couscous.
- Tajine lamsvlees met linzen
- €29.5
- Lamsvlees met linzen op marokkaanse wijze met couscous of rijst.
- Tajine lamsvlees met groenten
- €29.5
- Lamsvlees met gegrilde groenten en kikkererwten met couscous of rijst.
- Tajine kofta
- €28
- Pikant rundergehakt, tomaten en ei.
- Tajine kip
- €28
- Tajine van gemarineerde kip met dadels, chorizo, amandelen.
- Tajine mixed vis
- €31.5
- Tajine met verschillende soorten vis in knoflook en koriander.
- Tajine mixed vlees
- €31.5
- Mix van kalfsvlees, lamsvlees, kip, kofta, gemarineerde groenten.
Paella
- Paella pescade
- €31.5
- Met verschillende stukjes vis, zalm, scampi, vongole in saffraan.
- Paella vegetariano
- €28
- Met verschillende groenten en kikkererwten in saffraan.
- Paella carne
- €31.5
- Met kip-, lams- en kalfsvlees in saffraan.
Grill
- Tournedos (250 gram)
- €38.5
- Gegrilde ossenhaas tournedos in saus van groene peper, sjalotjes en Manchego kaas.
- Scampis
- €32
- Gegrilde grote garnalen gemarineerd in knoflook, spaanse peper en koriander.
- Ossenhaas / garnalen
- €42
- Stukjes gegrilde ossenhaas met grote garnalen in knoflook, spaanse peper en koriander.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.