Menu 2025 - 't Jagthuijs
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 4, 2025
Chef
Marcel Vermonden
Type of cuisine
International
All food photos (2)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Jagthuijs klassiekers
- Bisque d’homard
- €18
- Fluweel zachteromige soep van canadese zeekreeft
- Kreeft (heel)
- €56.57
- Canadese zeekreeft uit ons homarium (gepeld of gekraakt - koud of warm - koud met frisse salade en tartaarsaus - warm met warme groente en kreeftensaus)
- Salade
- €46.5
- In roomboter gegaarde zeekreeft,krokant gebakken zwezerik, gemarineerde eendenlever, croutons en een romige truffeldressing
- Langoustine
- €38.5
- Langoustine met gelakt buikspek, geroosterde lente ui, ingelegde choggia, granny smith, tsuyu saus met appeldashi
- Ossenhaas
- €38.5
- Tournedosmet aardappelmousseline, seizoensgroentenen rode port jus metvanille
Voorspijzen-koud
- Oesters - creuse uit yerseke (p. st.)
- €4.5
- Oesters - creuse met granité van komkommer, gember en limoen met zoet zuur van mosterdzaad en olie van langoustine (p. st.)
- €5.75
- Velouté
- €8.5
- Romige soep van maïs metgeroosterde amandelen en schuim van beurre noisette(warm)
- Kaki
- €18.75
- Gebrande kakimet een emulsievan zeesla, gel van shiitake, ingelegde flespompoen en dressingvan ponzu
- Knolselderij
- €18.75
- Salade van knolselderij en venkel, bieslookcrème, schuim van desembrood en pecan, aardappelkaantjes en zwarte knoflookdressing
- Dorade
- €23.5
- Tai kobujime dorademet ponzugel, salsa van jalapeño, shiso en tomaat, poeder van zeeslaenzoetzure venkel
- Kalf
- €24.5
- Tartaar van kalfmetgerookte rode biet, crème van granny smith,saus van kefir en olie van waterkers
Voor-tussen-en hoofdspijzen-warm
- Wortel
- €29.75
- Geroosterde jonge wortel met crèmevan geitenkaas en gezouten citroen, krokant van couscous, dragonolie en venkelgroen
- Courgette
- €29.75
- Gevulde courgettebloem met salmorejo van gele tomaat, geroosterde hazelnootcrème, ingemaakte witte druivenen citroentijm-olie
- Tomaat
- €29.75
- Gegrilde coeur de boeuf met karameldressing, hangop van karnemelk, ingelegde groene tomaat, chips van linzen, basilicumolieen zwarte olijfpoeder
- Aubergine
- €29.75
- Aubergine met miso gelakt, geroosterde pruimen, crèmevan tuinbonen,crunch van zwarte knoflook en quinoa, vinaigrette van yuzu en lavas
- Wilde zeebaars
- €37.5
- Op de huid gebakken wilde zeebaars met pureevan geroosterde prei en yuzu, gekarameliseerde bloemkool, zeekraal, appelvinaigrette metvenkelgroen en dashi beurre blanc
- Rog
- €37.5
- Rogvleugelgevuld met argentijnse gamba en krab, crunch van gamba en chorizo, rösti van gefermenteerde aardappel, sugar snaps, eneen saus van zeekreeftmet bieslookolie
- Parelhoender
- €37.5
- Sous vide bereide parelhoen met zomertruffel, jonge maïs, crème van gefermenteerde perzik, krokant van polenta en jus van gerookte sjalot
- Cannelloni
- €37.5
- Cannellonivan ossenstaart met gegrilde mergpijp,geserveerd met gerookte aardappel-espuma met zomertruffel, gepofte rode biet, gel van gebrande sinaasappel, knolselderij en eigen jus met zwarte knoflook
- Rund
- €37.5
- Langzaam gegaarde longhaas met gefermenteerde druiven, crèmevan courgette, lavas olie, geroosterde sjalot en een eigen jus met verjus
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.