Menu 2025 - 't Koetsiertje
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
September 5, 2025
Chef
Niek de Bot
Type of cuisine
French
All food photos (18)
3-Gangenmenu - voorgerechten
- Krokante champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- Carpaccio ossenhaas, oude kaas, truffelmayonaise, etc.
- Twentse nagelhout, rode ui, appel, honing, walnoot en geitenkaas
- Franse mosterdsoep met spek en prei
- Zalmcarpaccio, dillesaus, kappertjes en rode ui
3-Gangenmenu - hoofdgerechten
- Gebakken zalm & gepelde gamba's met witte wijn saus
- Gebakken zeebaarsfilet, italiaanse risotto en witte wijn saus
- Mixed grill
- Sparerib, kipfilet en ossenhaas
- Kalfsbiefstuk met champignons, ui, spek en pepersaus
- Ierse ribeye met kruidenboter en roerbakgroenten
- Duet van varkenshaas & ossenhaas met honingthijmsaus
- Ossenhaas met keuze uit: pepersaus of kruidenboter
- €2.55
3-Gangenmenu - desserts
- Crème brûlée met witte chocolade-ijs
- Dame blanche met arretjescake
- Cheescake met yoghurtbosvruchtenijs
- Salted caramel brownie, banaan-roomijs en chocolademousse
- Lemon-bastognetaart met sorbet-frambozenijs
- Koffie / cappuccino / espresso / thee
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.