Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Niek de Bot
Type of cuisine
French
All food photos (6)
+2
Heerlijke gerechten afhalen bij Bistro 't Koetsiertje? Dan kan!
Bekijk onze afhaalmenukaart op www.hetkoetsiertje.nl
Geef telefonisch uw bestelling aan ons door
Verder kunt u elke woensdag t/m zondag tussen 16.00 en 20.00 uur bij ons afhalen. Vanaf 12.00 uur kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven. Wij zijn te bereiken op: 0541-513928.
Wij zijn Bevrijdingsdag (5 mei 2020) geopend!
Starter
Krokante Champignons In een jasje van bierbeslag met knoflooksaus
€7.5
Carpaccio van ossenhaas Met dressing van zoete mosterd, frisse slasoorten, oude kaassnippers, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes
€8.5
Twents Nagelhout & Coburger ham gesmoorde appel, spekjes, rode ui, walnoten en een dressing van honing
€8.5
Main Course
Varkenshaas medaillons Geserveerd met romige champignonsaus
€17
Duet van vis Zalmfilet, tongfilet met risotto en kreeftsaus
€19.5
Ossenhaas & gamba’s Malse ossenhaas en grote gamba’s met een saus van rode wijn
€23.75
Dessert
Creatie van huisgemaakte arretjescake met witte en bruine chocolademousse en stracciatella ijs
€5.5
Crème brulee met roomboterbabbelaar ijs
€5.5
Appelstrudel warme appelstrudel met vanillesaus en kaneelijs
€5.5
Drinks
Coffee
€2
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at 't Koetsiertje, the average price should be around €37. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At 't Koetsiertje, the chef is Niek de Bot.
Yes, 't Koetsiertje has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, 't Koetsiertje has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, 't Koetsiertje has been identified as having dairy-free options on the menu.
't Koetsiertje
Book a table for
Book for free
🔥 Already 4 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible