Menu 2025 - 't Pakhuis
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Klaas Benschop
Type of cuisine
European
Menu photos (2)
All food photos (9)
Voorgerecht
- pittige uiensoep
- €8.5
- gegratineerd met croutons en Reypenear kaas
- salade met geitenkaas
- €11.5
- rode biet, walnoten, dadels, spekreepjes en appelstroop
- carpaccio van ossenhaas
- €14.75
- met rode pesto, reypenaer kaas en basilicum dressing of met eendenlever en truffel champignon saus ( + 7,50)
- salade met coquilles, krokante gamba,s
- €16.75
- langoustines, gember, wakame en soja
- Koman's rokerij specialiteit:
- €14.75
- gerookte zalm en paling
- Hollandse garnalen
- €14.5
- avocado, cantaloupe meloen en cocktail mayonaise
- ravioloni gevuld met paddestoelen en
- €11.5
- truffel met parmezaanse kaas
- escargots uit de oven
- €11.25
- met knoflook en groene tuinkruiden
Hoofdgerecht
- gebakken noordzeetong
- €36.5
- met ravigotte mayonaise
- 2 gebakken sliptongen
- €25.5
- peterselie, citroen
- Black tiger gamba's
- €25.5
- met chinese noedels, groente en chili/oestersaus
- kalfsbiefstukjes
- €25.75
- met pasta, parmaham e gorgonzola
- Tournedos ossenhaas
- €28.5
- met truffel champignonsaus
- black angus rib-eye steak
- €29.75
- met pepersaus
- krokant gebakken eendenborst
- €24.5
- met frambozensaus
- Boeuf bouguignon
- €22.5
- rundvlees in rode wijnsaus met spekjes, kleine uitjes en champignons
- Asperges klassiek of gerookte zalm
- €22.5
- nieuwe aardappeltjes, eitje en beurre blanc
Dessert
- witte en pure chocolade mousse
- €9.75
- met slagroom en stroop van appel en PX
- vanille dessert
- €8.75
- crème brulee, vanilleijs en vanilleschuim
- 3 soorten sorbetijs
- €9.75
- met vers fruit
- bitterkoekjes parfait
- €9.75
- met witte chocolade, panna cotta met zwarte bes
- huisgemaakt warm appeltaartje
- €10.5
- met amandelspijs, kaneelijs en slagroom
- kaasplank
- €12.5
- appelstroop en kletzbrood
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.