Menu 2025 - Taj Palace
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Indian
Menu photos (4)
All food photos (28)
Soepen
- Dal soep
- €6.5
- Een smakelijk linzensoep uit noord india, gemarineerd met milde specerijen en verse citroensap.
- Tomaten soep
- €6.5
- Soep van verse gepureerde tomaten op smaak gebracht met specerijen en verse kruiden; geserveerd met room en verse koriander.
- Muligatwani soep
- €7.95
- Deze pittige soep van lamscurry zal u aangenaam verassen, getrokken van specerijen uit Madras en op smaak gebracht met verse koriander en citroen
- Murg ka sorba
- €6.95
- Een heerlijke, heldere kippensoep, smaakvol bereid met geurige oosterse kruiden en specerijen.
Voorgerechten
- Paperdam
- €1.5
- Knapperige indiase chips neutraal.
- Onion pakura
- €5.5
- Een bijzonder gerecht van uienringen, eieren, kruiden en erwtenmeel (2 stuks)
- Samosas
- €5.75
- Bladerdeegkussentjes gevuld met verse groenten en specerijen (2 stuks)
- Singara
- €5.75
- Bladerdeegkussentjes gevuld met gehakt en specerijen (2 stuks)
- Murg pakura
- €7.95
- Een bijzonder gerecht van kipfilet, eieren, speciale kruiden en erwtenmeel (2 stuks)
- Tandoori murg
- €7.5
- Kippenbout gemarineerd in fijne kruiden en voortreffelijke specerijen, geroosterd in tandoori-oven.
- Murg tikka
- €7.95
- Zacht gemarineerd stukjes kip in yoghurt met specerijen uit het grensgebied van de hindukush.
- Tandoori mix
- €8.5
- Een combinatie van kip tandoori gerechten.
Tandoori grill
- Tandoori murg
- €17.5
- Kippenbouten, gemarineerd in verschillende kruiden en bereid in de beroemde oven.
- Murg tikka
- €18.5
- De beste stukjes van de kip gemarineerd in een geurig kruidenmengsel
- Jhinga tandoori
- €21.5
- Deze grote garnalen uit de golf van bengalen smaken voortreffelijk. Na een badje van fijne kruiden, licht geroosterd in de tandoori-oven.
- Tandoori mix grill
- €20.5
- Een combinatie van tandoori kipgerechten. Een specialiteit van het huis.
Kipgerechten (geserveerd met pilaw-rijsten salade)
- Murg kashmiri
- €18.5
- Kip met fijngemalen cashewnoten en amandelen, rozijnen, exotische vruchten en verse room. Mild
- Murg punjabi
- €18.5
- Een combinatie van tikka (kipfilet uit de tandoori-oven) en een curry. Het aroma dankt dit gerecht aan kardemom, kaneel, _fijngemalen cashewnoten en garam masala, een beroemd kruidenmengsel. Mild
- Butter chicken
- €19.5
- Voor dit bijzonder gerecht wordt de filet van de kippenbouten uit de tandoori-oven gebruikt en gecombineerd met een curry van fijngemalen amandelen en cashewnoten, rozijnen, amandelen, room, boter en verse kruiden in tandoori saus. Mild
- Murg tikka masala
- €18.5
- Gemarineerde kip eerst in de beroemde tandoori oven gegrild met uien, verse paprika en daarna gekookt in een bijzondere romige saus. Medium
- Murg sag wala
- €18.75
- Een bijzondere combinatie van kip en verse spinazie met een aroma van knoflook, gember en verser chili. Mild/medium
- Murg dhansak
- €18.5
- Kipvlees bereid met gele linzen, garam masala, chilipoeder, verse koriander in een bijzondere curry. Medium/heet
- Murg zhalferizi
- €18.5
- Een vrij pittig gerecht van kipfilet, gebakken uien, tomaten, paprika, verse chili en een verrassend kruidenmengsel. Medium/heet
- Murg baba
- €18.75
- In dit fantastische gerecht wordt kip gemarineerd uit de tandoori-oven, bereid met uien, champignons, tomaten, paprika, verse chili in een speciale curry met verse koriander. Medium/heet
- Murg do peaza
- Licht aangebakken uien met stukjes kip, zwarte peper, garam masala, en verse koriander. Medium/heet
- Murg handi
- €18.75
- Kippenbouten uit de tandoori-oven in een pittige curry met verse koriander. Medium/heet
- Murg madras
- €18.5
- Een traditioneel recept van de tamilnadu (de tamils uit srilanka). Een pittig stukje kip gekruid met chilipoeder en citroen. Heet
- Murg vindaloo
- €18.75
- De portugese kolonisten in india brachten het recept van dit kipgerecht gekruid met verse rode pepers en chili uit hun vaderland mee. zeer heet
Kalkoengerechten (geserveerd met pilaw-rijst en salade)
- Kalkoen kashmiri
- €18.5
- Kalkoen met fijngemalen cashewnoten en amandelen, rozijnen, exotische vruchten en verse room. Mild
- Kalkoen tikka masala
- €18.5
- Gemarineerde kalkoen eerst in de beroemde tandoori oven gegrild met uien, verse paprika en daarna gekookt in een bijzondere romige saus. Medium
- Kalkoen sag wala
- €18.75
- Een bijzondere combinatie van kalkoen en verse spinazie met een aroma van knoflook, gember en verser chili. Mild/medium
- Kalkoen dhansak
- €18.5
- Kalkoenvlees bereid met gele linzen, garam masala, chilipoeder, verse koriander in een bijzondere curry. Medium/heet
- Kalkoen zhalferizi
- €18.5
- Een vrij pittig gerecht van kalkoenfilet, gebakken uien, tomaten, paprika verse chili en een verrassend kruidenmengsel. Medium/heet
- Kalkoen baba
- €18.75
- In dit fantastische gerecht wordt kalkoen gemarineerd uit de tandoori-oven, bereid met uien, champignons, tomaten, paprika, verse chili in een speciale curry met verse koriander. Medium/heet
- Kalkoen do peaza
- €18.5
- Licht aangebakken uien met stukjes kalkoen, zwarte peper, garam masala, en verse koriander. Medium/heet
- Kalkoen madras
- €18.5
- Een traditioneel recept van de tamilnadu (de tamils uit srilanka). Een pittig stukje kalkoen gekruid met chilipoeder en citroen. Heet
- Kalkoen vindaloo
- €18.75
- De portugese kolonisten in india brachten het recept van dit kalkoen gerecht gekruid met verse rode pepers en chili uit hun vaderland mee. zeer heet
Visgerechten (geserveerd met pilaw-rijst en salade)
- Jhinga kashmiri
- €19.5
- Een viscurry met garnalen cashewnoten, amandelen, rozijnen, exotische
- Palak jhinga
- €19.75
- Een bijzondere combinatie van kleine garnalen en verse spinazie met een aroma van knoflook, gember en verse chili
- Jhinga zhalferizi
- €19.5
- Een pittig gerecht van middelgrote garnalen uit india, gebakken uien, tomaten, chili, paprika en een verrassend kruidenmengsel
- Jhinga madras
- €19.5
- Gekruide middelgrote garnalen uit india met citroen bereid in een pittige curry met koriander
- Jhinga vindaloo
- €19.75
- Garnalen met rode pepers
- Pangasius kashmiri
- €19.5
- Een viscurry met pangafilet cashewnoten, amandelen, rozijnen, exotische vruchten en room
- Pangasius zhalferizi
- €19.5
- Een pittig gerecht met pangafilet, gebakken uien, tomaten, chili, paprika en een verrassend kruidenmengsel
- Pangasius madras
- €19.5
- Gekruide pangafilet met citroen bereid in een pittige curry met koriander.
- Pangasius vindaloo
- €19.75
- Pangafilet met rode pepers
- Zalm kashmiri
- €19.5
- Een viscurry met zalm cashewnoten, amandelen, rozijnen, exotische vruchten en room
- Zalm zhalferizi
- €19.5
- Een pittig gerecht met zalm, gebakken uien, tomaten, chili, paprika en een verrassend kruidenmengsel
- Zalm madras
- €19.5
- Gekruide zalm met citroen bereid in een pittige curry met koriander
- Zalm vindaloo
- €19.75
- Zalm met rode pepers
Lamsgerechten (geserveerd met pilaw-rijst en salade)
- Lams kashmiri
- €19.5
- Fijn van smaak is dit lamsgerecht met fijngemalen cashewnoten en amandelen, rozijnen en room.
- Palak gosth
- €19.75
- Een bijzondere combinatie van lamsvlees en verse spinazie met een aroma van knoflook, gember en chili.
- Gosth zhalferizi
- €19.5
- Een vrij pittig gerecht van lamsvlees, gebakken uien, tomaten, verse chili, paprika en een verrassend kruidenmengsel.
- Lams tikka masala
- €19.5
- Gemarineerde lamsvlees eerst in de beroemde tandoori-oven gegrild met uien, verse paprika en daarna gekookt in een bijzondere romige saus.
- Lams dhansak
- €19.75
- Lamsvlees bereidt met gele linzen, garam masala, lamssaus en verse koriander.
- Lams baba
- €19.75
- In dit fantastische gerecht wordt lamsvlees gemarineerd uit tandoori-oven, bereid met uien, champignons, tomaten, paprika, verse chili in een speciale curry met verse koriander.
- Lams do peaza
- €19.5
- Licht aangebakken uien met stukjes lams, zwarte peper, garam masala, en verse koriander.
- Lams madras
- €19.5
- De tamilnadu smullen van dit hete lamsgerecht met chili.
- Lams vindaloo
- €19.75
- De herkomst van dit zeer hete gerecht moet worden gezocht bij de eerste portugese kolonisten in india. Lamsvlees gekruid verse rode pepers en chili.
Biryani (alle biryani gerechten zijn mild/med.Heet en worden geserveerd met een groentecurry)
- Murg biryani
- €18.75
- Deze rijstschotel gaat vergezeld van fijngesneden kip en kruiden en groentecurry.
- Lams biryani
- €19.5
- Een rijstschotel met gekruid lamsvlees en kruiden en groentecurry.
- Kalkoen briyani
- €18.75
- Een rijstschotel met gekruid kalkoenvlees en kruiden en groentecurry.
- Jhinga biryani
- €19.95
- Rijstschotel met kleine garnalen en groentecurry.
- Shabji biryani
- €16.75
- Een vegetarische rijstschotel met verschillende groenten en groentecurry.
- Paneer biryani
- €16.75
- Rijstschotel met indiase kaas en groentecurry.
- Channa briyani
- €16.75
- Rijstschotel met indiase kaas en groentecurry.
- Dal briyani
- €16.75
- Een rijstschotel met gekruid gele linzen en een groentecurry.
Vegetarische gerechten
- Sag paneer
- €16.75
- Deze curry van spinazie en indiase kaas zal u aangenaam verrassen.
- Sag alloo
- €15.75
- Gekruide gebakken aardappelen met spinazie.
- Allo paneer
- €16.5
- Een curry van aardappelen en indiase kaas.
- Bombay allo
- €15.75
- Een curry van gebakken aardappeltjes in een mengsel van specerijen.
- Shabji nauratan
- €16.5
- Een curry van gemengde vruchten en groenten bereid in kokosmelk en room.
- Paneer makhani
- €16.5
- Fijngekruide paneer (indiase kaas) uit de tandoori oven, overgegoten met een saus van boter, tomaten, fijngemalen cashewnoten en amandelen afgemaakt met room.
- Paneer zhalferizi
- €16.5
- Een vrij pittig gerecht van indiase kaas, gebakken uien, tomaten, verse chili, paprika en een verrassend kruidenmengsel.
- Channa punjabi
- €16.5
- Kikkererwten in een geurige saus rijk aan traditionele kruiden.
- Dal tarka
- €16.5
- Gele linzen bereid met boter en kruiden.
- Channa makhani
- €16.5
- Een kikkererwt curry met gemalen cashewnoten, amandelen, rozijnen, exotische vruchten en afgemaakt met room.
- Dal makhani
- €16.5
- Gele linzen curry met gemalen cashewnoten, amandelen, rozijnen, exotische vruchten en afgemaakt met room.
Indiase nagerechten
- Gulab jamun (3pcs)
- €6.5
- Zachte deegballetjes met koks die gefrituurd worden en daarna met hete suikersiroop worden overgoten.
- Rasagulla (3pcs)
- €6.5
- Zachte sponsachtige bolletjes kwark die gedrenkt zijn in gekoelde suikersiroop.
- Laddu (2pcs)
- €6.5
- Laddu is een delicate bal van kikkererwtenmeel en boter, gemengd met noten, kaneel, rozijnen en kardemom.
- Falooda
- €6.5
- Falooda is een mughalai koud dessert gemakt met koud melk en rozensiroop en vanille-ijs.
- Mango kulfi
- €6.5
- Mango kulfi is gemaakt met volle melk, gezoete gecondenseerde melk, room en mango.
- Pistaches kulfi
- €6.5
- Pistache kulfi is gemaakt met volle melk, gezoete gecondenseerde melk, room en verse pistaches.
- Vanille ijs (2 scoops)
- €4.5
- Mango ijs (2 scoops)
- €4.5
- Chocolade ijs (2 scoops)
- €4.5
- Aarbei ijs (2 scoops)
- €4.5
Kindermenu
- Kindermenu mild
- €15
- Lekkere butterchicken met rijst of met naan en een lekkere salade.
Garnituren
- Nan
- €4
- Warm luchtig brood met een aroma van uien en sesamzaad.
- Garlic nan
- €4.25
- Warm zacht gevuld brood met sesam, uienzaad en knoflook.
- Paneer nan
- €4.5
- Warm zacht gevuld brood met indiase kaas.
- Cheese nan
- €4.5
- Warm zacht gevuld brood gevuld met mozzarella kaas.
- Butter nan
- €4.25
- Warm zacht brood met een aroma van uien, sesamzaad en boter.
- Peshwari nan
- €4.75
- Warm zacht gevuld brood met amandelen, rozijnen, cashewnoten en room.
- Bombay salade
- €4.95
- Indiase salade van komkommer, tomaten en uien. Smaakt goed bij een van onze curry's.
- Raita
- €4.95
- Frisse yoghurtsaus met komkommer, tomaten en kruiden.
- Paneer salade
- €4.95
- Lekker verse indiase kaas met gekruide verschillende olijven, lemon en koriander.
- Rijst
- €4.5
- Extra portie basmati rijst.
- Mango chutney
- €1
- Tamarinde chutney
- €1
Koude dranken
- Cola
- €3.75
- Fanta
- €3.75
- Sprite
- €3.75
- Ice tea
- €3.95
- Appelsap
- €3.95
- Jus d' oranje
- €3.95
- Rivella
- €3.95
- Bitter lemon
- €3.95
- Casis
- €3.75
- Spa rood
- €3.75
- Spa blauw
- €3.75
- Mango lassie
- €4.95
- Sweet lassie
- €4.5
- Salt lassie
- €4.5
- Rose milk
- €4.75
- Green soda
- €4.95
Warme dranken
- Koffie
- €3.75
- Thee
- €3
- Cappuccino
- €3.95
- Latte macchiato
- €4.15
- Espresso
- €3.75
- Dubbele espresso
- €4
- Indian chai
- €3.95
- Indian masala chai
- €4.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.