Menu 2025 - The Golden Bull
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Menu photos (1)
All food photos (30)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Starter
- Carpaccio Classico
- €17.95
- Malse ossenhaas, kaas " Parmigiano", Rijke Olijfolie uit Umbrie
- Gravad Lax
- €17.95
- Dun gesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing
- Steak Tartare
- €18.95
- Chef's Special !
- Caprese
- €13.95
- Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten met echte Italiaanse Balsamico
- Japanese Kagoshima A5 Wagyu Carpaccio
- €27.95
- Dun gesneden wagyu beef met piacenza parmigiano, pijnboompitten, verse kruiden & rucola
- Japanse Kagoshima A5 Wagyu Tartare
- €27.95
- Luxe kagoshima wagyu A5 tartare, verrijkt met krokante aardappel en mosterdcreme
Dessert
- Chorizo "A La Brasa"
- €12.95
- Heerlijke gegrilde Chorizo's met kruidenaroma's. Geserveerd met smaakvolle BBQ sauce
- SAMOSAS
- €11.95
- Vegetarian pastry pockets filled with spiced potato and green peas. Served with a refreshing mint-coriander chutney and tangy tamarind sauce.
- Escargots
- €13.95
- Half dozijn Escargots uit de oven. Heerlijk bereid in huisgemaakte kruidenboter
- Japanese Twist
- €34.95
- Exclusieve combinatie van JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5+ BMS 11/12 (50 gram) en killer prawn
Hoofdgerechten
- Rump Argentina Lady steak 250 gram
- €29.95
- Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite
- Rump Argentina Steak 350 gram
- €40.5
- Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite
- Geglaceerde Zalm
- €28.95
- Verse smaakvolle zalm uit de Noorse rivier "Orkla"
- Killer Prawns 6 stuks
- €40.95
- Geglaceerd met limoen, knoflook en verse kruiden
- Rump Argentina King's Meat 450 gram
- €52.95
- Prachtig stuk vlees van de onderbil van de koe. Zeer smaakvol en een stevige bite
- Entrecote Argentina Lady steak 250 gram
- €31.95
- Extra sappig en smaakvol door het mee gegrilde stukje vet
- Entrecote Argentina Steak 350 gram
- €42.95
- Extra sappig en smaakvol door het mee gegrilde stukje vet
- Entrecote Argentina King's Meat 450 gram
- €54.95
- Extra sappig en smaakvol door het mee gegrilde stukje vet
- New Zealand Rib-Eye Lady steak 250 gram
- €34.5
- Zeer smaakvol stuk vlees en bevat vet door het gehele stuk vlees heen. Het is daardoor smaakbepalend bij de Rib Eye
- New Zealand Rib-Eye Steak 350 gram
- €47.95
- Zeer smaakvol stuk vlees en bevat vet door het gehele stuk vlees heen. Het is daardoor smaakbepalend bij de Rib Eye
- New Zealand Rib-Eye King's Meat 450 gram
- €60.5
- Zeer smaakvol stuk vlees en bevat vet door het gehele stuk vlees heen. Het is daardoor smaakbepalend bij de Rib Eye
- New Zealand Lamb Chops 6 stuks
- €45.95
- Gemarineerd met Rozemarijn, Knoflook, Peterselie en specerijen
- Gegrilde Tonijnsteak
- €33.95
- Rijkelijk besprenkeld met teriyakisaus, verfrist met een hint van citrus en afgemaakt met verse kruiden en een knapperige topping van sesamzaad
Specials
- Fillet Brochette 250 gram
- €40.95
- Heerlijke spies van de grill om kennis te maken met de karakters van de Irese, Nieuw-Zeelandse en Argentijnse ossenhaas
- Fillet Mignon 200 gram
- €42.95
- Geniet van het ultieme malse stukje ossenhaas van de New-Zeelandse Hereford 100 gram en de smaakvolle Argentijnse ossenhaas 100 gram geserveerd met gebakken champignons & blauwe kaas
- Mignon Surf en Turf 200 gram
- €46.95
- Geniet van het ultieme malse stukje ossenhaas van de New-Zeelandse Hereford 100 gram en de smaakvolle Argentijnse ossenhaas 100 gram geserveerd met twee heerlijke killer prawns
- Porterhouse Combination 500 gram
- €70.95
- The best of Argentina! Een halve kilo aan kwaliteitsvlees. Heerlijke combinatie van de Angus ossenhaas 200 gram & Entrecote 300 gram de Argentina
- King's Meal 400 gram
- €121.95
- Speciaal voor de liefhebbers een proeverij van de JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5+ BMS 11/12, Irish Black Angus, Nieuw-Zeelandse Hereford & Angus de Argentina ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram
Exclusive Beef
- JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5 BMS 10 Lady steak 180 gram
- €108
- Voor de liefhebbers: Ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong
- JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5+ BMS 11/12 Junior 250 gram
- €148.95
- Voor de liefhebbers: Ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong
- New-Zeeland Hereford Tournedos 350 gram
- €73.75
- New-Zeeland Hereford King's Meat 450 gram
- €94.25
- Angus de Argentina Lady steak 180 gram
- €33.5
- De Argentijnse Angus heeft een zoete bite. Dit is ook logisch, gezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van mais en gras
- Angus de Argentina Junior 250 gram
- €46.9
- De Argentijnse Angus heeft een zoete bite. Dit is ook logisch, gezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van mais en gras
- Angus de Argentina Tournedos 350 gram
- €65
- De Argentijnse Angus heeft een zoete bite. Dit is ook logisch, gezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van mais en gras
- Angus de Argentina King's Meat 450 gram
- €83.95
- De Argentijnse Angus heeft een zoete bite. Dit is ook logisch, gezien de Argentijnse Angus afkomstig is van de koe die een voeding heeft genoten van mais en gras
- JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5 BMS 10 Tournedos 350 gram
- €203.95
- Voor de liefhebbers: Ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong
- JAPANESE KAGOSHIMA WAGYU RIBEYE A5 BMS 10 King's Meat 450 gram
- €261.95
- Voor de liefhebbers: Ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong
- Irish Black Angus Lady steak 180 gram
- €40.5
- Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. Een super bite, stevig en mals tegelijkertijd
- Irish Black Angus Junior 250 gram
- €54.95
- Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. Een super bite, stevig en mals tegelijkertijd
- Irish Black Angus Tournedos 350 gram
- €78.95
- Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. Een super bite, stevig en mals tegelijkertijd
- Irish Black Angus King's Meat 450 gram
- €101
- Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. Een super bite, stevig en mals tegelijkertijd
- New-Zeeland Hereford Lady steak 180 gram
- €34.95
- De Hereford is afkomstig van jonge koeien; gemiddeld zo'n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100\% biologische "graasvoeding" genoten. Een jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong
- New-Zeeland Hereford Junior 250 gram
- €48.75
- De Hereford is afkomstig van jonge koeien; gemiddeld zo'n anderhalf jaar oud. Ze hebben een 100\% biologische "graasvoeding" genoten. Een jonge, lichte en zachte smaak smelt op uw tong
Bijgerechten
- Verse huisgemaakte boerenland Friet
- €5.95
- Gepofte aardappel uit de oven met huisgemaakte "sour cream"
- €5.95
- Indiaas basmati rijst met kruidenboter
- €5.95
- Grilled Vegetables
- €7.95
- Paprika, courgette, prei, champignons en olijfolie
- Champignons van de Chef
- €7.95
- Bereid in een heerlijke romige wijnsaus
- Wilde Spinazie
- €6.95
- Knoflook, Citroen, Seasamzaad, olijfolie
- Gegrilde maiskolf met kruidenboter
- €6.45
- Groene Salade
- €6.95
Nagerechten
- Otelli's Trio Sorbet
- €13.95
- Smaakvol ijs met Citroen, Framboos en Mango met vers fruit
- Otelli's Ambachtelijk IJs uit Haarlem
- €11.95
- Selectie van dulce de leche en Vanille met vers slagroom en vers fruit
- Chef's Creme Brulee
- €12.45
- Onze befaamde creme brulee speciaal aan tafel gekarameliseerd
- Salted Caramel Cheesecake
- €13.95
- Geserveerd met dulce de leche ijs, verse salgroom en vers fruit
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.