Menu 2025 - The Streetfood Club Utrecht
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
Asian
Menu photos (2)
All food photos (4)
Veggie heaven
- Holy guacamole
- €6.5
- Avocado met pico de gallo, koriander, limoen en tortilla chips om te dippen
- Vegan california sushi roll (6 st)
- €12.5
- Vega sushi roll met omelet, komkommer, avocado & yuzu
- Tostada oyster mushroom (2 st)
- €7.5
- Krokante maistortilla belegd met pulled oesterzwam, oestersaus, witte miso en paddenstoelen crème
- Edamame spicy or salty
- €5.5
- Gestoomde edamame boontjes met zeezout, of met pittig chili zout
- Bok choy
- €6.5
- Gewokte paksoi in lichte sesam-soja saus met pinda crumble
- Bimi miso
- €9
- Bimi in een miso karamelsaus, met een krokante pinda-chili olie
- Veggie gyoza (4 st)
- €7.5
- Japanse pasteitjes gevuld met witte kool, bosui en spinazie, gedipt in teriyakisaus met krokante quinoa
- Bao bun vegan shrimpz (2 st)
- €10.9
- Gestoomde bao bun met vegan garnalen, shredded vietnamese salade met chimichurri, chili en koriander
- Empanada vegan (1 st)
- €3.9
- Maisempanada gevuld met groenten, geserveerd met chimichurri
- Krupuk bawang
- €4.4
- Kleurrijke vegan krupuk, geserveerd met pindadip
- Sticky tofu
- €8.5
- Sticky gochujang tofu, zoetzure rode ui, wortel, komkommer, geserveerd met witte rijst
- Frietje streetfood style
- €6
- Verse dikke frieten van van koot, geserveerd met thaise basilicum mayo & parmezaan
- Pimentos de padron
- €7.5
- Pimentos de padron met zeezout
- Roasted beet salad
- €8.5
- Geroosterde rode en gele biet met masala parelcouscous, little gem, edamame bonen, crispy chili olie en sesam dressing met pinda crunch
Fish tales
- Paris oyster
- €4
- Zeeuwse creuse oester met frambozenvinaigrette en citroen
- Tokio oyster
- €4
- Zeeuwse creuse oester met dashi en limoen
- Crispy calamari bao bun (2 st)
- €10.9
- Fluffy bao buns met krokante calamari in een aziatische buffalo style saus, shredded vietnamese salade met chimichurri, chili en koriander
- Salmon ceviche
- €10.5
- Rauwe zalm in yuzu gegaard met avocado, soja, jalapeno, koriander en maiskruim
- Tuna tataki
- €12
- Kort geschroeide tonijn in een sambaivinaigrette met rettich, komkommer en krokante mie met furikake
- Sushi & sashimi platter
- €20.5
- “Een feestje op tafel” sashimi van zalm met ingelegde gember tonijn tataki met rettich en wasabi spicy tonijn tartaar met rijst krokant california zalm sushi met avocado, kyoto mayo en zalmkaviaar
- Tostada atun (2 st)
- €9.5
- Krokante maistortilla met pittige tonijn, avocado, gerookte paprika, koriander en een jalapeno salsa
- Gỏi tôm
- €7
- Garnalen met vietnamese shredded salade van wortel, ijsberg en witte kool, koriander, munt, thaise basilicum en nuoc cham sau
- Prawn dumplings (4 st)
- €7.5
- Garnalen met vietnamese shredded salade van wortel, ijsberg en witte kool, koriander, munt, thaise basilicum en nuoc cham sau
- Shrimp gyoza (4 st)
- €7.5
- Japanse pasteitjes gevuld met garnaal, witte kool en bosui, gedipt in teriyakisaus met krokante quinoa
- Calamaris
- €8
- Krokante calamaris in een aziatische buffalo style saus
- Green gamba curry
- €10.5
- Cambodjaanse groene curry met garnalen, baby mais, paprika, ingelegde komkommer en groene kruiden geserveerd met jasmijn rijst
Chicken & co
- Gỏi gà
- €7
- Kip met vietnamese shredded salade van wortel, ijsberg en witte kool, koriander, munt, thaise basilicum en nuoc cham saus
- K.F.C.
- €9
- Korean fried chicken met homemade kimchi, kimchimayo en bosui
- Chicken gyoza (4 st)
- €7.5
- Japanse pasteitjes gevuld met kip, witte kool en bosui, gedipt in teriyakisaus met krokante quinoa
- Popcorn chicken (4 st)
- €8
- Krokante kip chunks met gochujang glaze, sesam en bosui
- Empanada chicken (1 st)
- €3.9
- Maisempanada gevuld met kippendij, geserveerd met aji amarillo saus
- Bao bun crispy chicken (2 st)
- €10.9
- Fluffy bao buns met krokante kip, little gem sla met jalapeno salsa, okonomiyaki saus en thaise basilicum
- Duck tempura
- €10.5
- Eendenborst tempura met 5 spices zout, wakame salade en hoisin-teriyaki saus
- Pad krapow
- €9.5
- Pittig thais wokgerecht van kippendij, thaise basilicum, munt, sperzieboon en paprika, geserveerd met witte rijst
Beef & pork
- Beef tataki
- €12.5
- Diamanthaas in dashi gemarineerd met yakiniku, edamame bonen en togarashi tenkasu krokant
- Pork dumplings (4 st)
- €7.5
- Dumplings gevuld met varkensvlees, geserveerd met ponzu, sesamzaad en china rose
- Asian carpaccio
- €9.5
- Carpaccio van runderhaas met enoki, pinda crumble, nori krokant, knoflookscheuten en ponzu dressing, met sambal badjak mayo
- Beef skewer (2 skewers)
- €9.5
- Bavettespies met habanero-ananas chimichurri en verse rode paprika
- Tonkatsu pork
- €11.5
- Krokante varkenssteak met fris-pittige salade van radijs, witte kool en rettich
Sweet & sassy
- The dubai dessert
- €9.5
- Tartelette gevuld met chocolade ganache, met daarop pistache crème en kataifi deeg-krokant
- Pandan madeleines (4 st)
- €6.5
- Pandan madeleines in een saus van kokoskaramel, met kokosflakes
- Custard bapao
- €7
- Gefrituurde bapao gevuld met custard, geserveerd met pandanschuim en amandel
- Caramel fudge brownie
- €6.5
- Chocolade brownie met pecannoten, karamelsaus en popcorn-ijs
- Red velvet cake
- €5.5
- Geserveerd met rood fruit en gecondenseerde melk
- Pornstar martini cheesecake
- €5.5
- Geserveerd met passievrucht-vanille coulis en meringue
Lekker voor erbij
- Huisgemaakte kimchi
- €3.5
- To spice up your food (and life)
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.