Menu 2025 - Tiramisu Hilversum
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 23, 2025
Type of cuisine
Italian
All food photos (4)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Permanent TheFork offer
Antipasti
- Carpaccio originale
- €17
- Dit is échte carpaccio gemaakt van black angus rundermuis, ingelegd in verschillende kruiden en knoflook. Dungesneden en geserveerd met pijnboompitten en parmigiano reggiano.
- Vitello tonnato
- €17
- Dungesneden mals kalfsvlees met een romige tonijnsaus en kappertjes. Een italiaanse klassieker vol smaak!
- Giardinera in agrodolce
- €15
- Frisse salade van verschillende ingelegde groenten, geserveerd met een crème van burrata en basilicum.
- Affetati misti
- €17
- Selectie van vier soorten bijzondere vleeswaren, elk met een uniek verhaal.
- Tagliere miste
- €17
- Smaakvolle selectie van vier soorten italiaanse kazen en groenten.
Insalate
- Insalata di stagioni
- €18
- Salade met gegrilde groenten, mozzarella, avocado, pijnboompitten en pesto.
- Insalata bionda
- €18
- Salade van spinazie, geitenkaas, gegrilde paprika, nootjes en honing.
- Insalata di carciofi
- €17
- Overheerlijke gegrilde artisjokharten, gemengd met puntarelle, ricotta en citroen.
- Insalata di bistecca
- €21
- Heerlijke maaltijdsalade, afgetopt met lichtgerookt rundvlees, parmigiano reggiano, pijnboompitten en balsamicodressing.
Dal forno
- Lasagne bolognese
- €18
- Huisgemaakte tomatengehaktsaus verspreid over dunne lagen lasagnevellen en een bechamelsaus. Afgetopt met parmigiano reggiano.
- Melanzane alla parmigiana
- €18
- Lagen aubergine, parmigiana reggiano, mozzarella en tomatensaus.
Primi - tussengerecht
- Porro e nduja
- €19
- Fusili met een saus van italiaanse prei en nduja voor wat pittigheid. Op het einde besprenkeld met hazelnoten.
- Ravioli con ricotta e fave
- €22
- Ravioli gevuld met ricotta uit veneto en verse bonen. Overgoten met een klassieke boter-saliesaus.
- Malloreddus allo scoglio
- €19
- Korte pasta, met een pittige dunne tomatensaus en verschillende zeevruchten.
- Verdi
- €21
- Spaghetti met een olie van knoflook, rode peper en peterselie, met diverse gegrilde groenten en pijnboompitten. Afgetopt met parmigiano reggiano.
- Risotto finocchio e pollo
- €23
- Risotto met boerderijkip van de lindenhoff met een chutney van venkel. Aangemaakt met roomboter en citroen uit sorrento.
Secondi
- Bistecca di manzo
- €27.5
- Biefstuk van de lindenhoff, met een jus van rozemarijn en groene peper, geserveerd met lekkere garnituren.
- Burger di melanzane
- €22
- Burger van italiaanse aubergine, parmigiano reggiano en knoflook. Overgoten met een kaassaus. Geserveerd op huisgemaakt brood
- Tonno arrosto
- €27.5
- Kort gegrilde tonijnsteak, op panzanella; een salade van brood, tomaat en rode wijnazijn.
Pizza & pinsa - classica
- Margherita
- €13
- Tomatensaus, mozzarella, basilicum.
- Siciliana
- €15
- Margherita basis, ansjovis, taggische olijven, kappertjes.
- Calzone
- €17
- Dichtgevouwen pizza met tomatensaus, mozzarella, salami, ham, champignons en paprika.
Pizza & pinsa - typica
- Dolce vita
- €18
- Margherita basis, gorgonzola, champignons, parmaham en pijnboompitten.
- San Remo
- €18
- Vernoemd naar de meest populaire panino van de lunchkaart. Margherita basis, ham, pikante salami, groene pepers en provolone.
- Tonno e nduja
- €19
- Margherita basis, tonijn, ingelegde ui, zongedroogde tomaat en nduja.
- Verdure grigliate
- €17
- Margherita basis, gegrilde courgette, aubergine en paprika, pijnboompitten en rucola.
- Burrata
- €22
- Margherita basis, gegrilde paprika, stracciatella en zongedroogde tomaat. Topping tip! Parmaham
- La pizza della settimana
- Een wisselende creatie van onze pizzaioli, bereid met de mooiste italiaanse ingrediënten van het seizoen.
Pizza & pinsa - bianca
- Tartufo e parma
- €17
- Mascarpone, truffelolie, rucola, parmaham en parmigiano reggiano.
- Porchetta
- €17
- Mozzarella, buikspek van de bbq, gegrilde artisjok, venkelchutney en rozemarijn.
Menu tiramisu
- 2 - Gangen
- €36
- Stel zelf je favoriete menu samen: antipasti - primi
- 3 - Gangen
- €50
- Stel zelf je favoriete menu samen: antipasti - primi - secondi
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.