Druivensoort: alicanté, cabernet sauvignon, carignan & merlot
Regio: egeïsche regio; denizli
Smaakstijl/kleur: droog / heldere en levendige kersen
Smaakdetail: kruidige en licht zoete rode vruchten smaken met stevige en evenwichtige tannines
Yakut - 13,5%
€18
Druivensoort: alicanté, bogazkere, carignan, öküzgözü
Regio: oost-anatolie, zuid-oost anatolie, de egeïsche regio
Smaakstijl/kleur: droog / levendige intens fuchsia
Smaakdetail: intens en complex met tonen van rode vruchten. Met zachte tannines, glad en evenwichtig
Vin & Art Kalecik Karasi-Syrah - 13,5%
€21
Druivensoort: kalecik karasi, syrah
Regio: egeïsche zee en centraal-anatolië
Smaakstijl/kleur: droog / licht granaat met robijn tinten
Smaakdetail: zachte tannines, lange en rijke met aanhoudende aroma’s
Druivensoort: bogazkere
Regio: diyarbakir, zuid-oost turkije
Smaakstijl/kleur: droog / granaat met ruby tinten
Smaakdetail: vol met evenwichtige sterke tannines. Complex met aroma’s droge rode vruchten en gekruide toetsen
Full menu
View Menu(12 pages)
Prices and dishes may change.
These prices do not include offers.
Prices shown include sales tax.
Frequently Asked Questions
At Turkoise - Turks specialiteitenrestaurant Eindhoven, the chef is Tekin Altay.
If you plan to eat at Turkoise - Turks specialiteitenrestaurant Eindhoven, the average price should be around €30. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible