Druivensoort: alicanté, cabernet sauvignon, carignan & merlot
Regio: egeïsche regio; denizli
Smaakstijl/kleur: droog / heldere en levendige kersen
Smaakdetail: kruidige en licht zoete rode vruchten smaken met stevige en evenwichtige tannines
Yakut - 13,5%
€18
Druivensoort: alicanté, bogazkere, carignan, öküzgözü
Regio: oost-anatolie, zuid-oost anatolie, de egeïsche regio
Smaakstijl/kleur: droog / levendige intens fuchsia
Smaakdetail: intens en complex met tonen van rode vruchten. Met zachte tannines, glad en evenwichtig
Vin & Art Kalecik Karasi-Syrah - 13,5%
€21
Druivensoort: kalecik karasi, syrah
Regio: egeïsche zee en centraal-anatolië
Smaakstijl/kleur: droog / licht granaat met robijn tinten
Smaakdetail: zachte tannines, lange en rijke met aanhoudende aroma’s
Druivensoort: bogazkere
Regio: diyarbakir, zuid-oost turkije
Smaakstijl/kleur: droog / granaat met ruby tinten
Smaakdetail: vol met evenwichtige sterke tannines. Complex met aroma’s droge rode vruchten en gekruide toetsen
Frequently Asked Questions
At Turkoise - Turks specialiteitenrestaurant Eindhoven, the chef is Tekin Altay.
If you plan to eat at Turkoise - Turks specialiteitenrestaurant Eindhoven, the average price should be around €30. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible