Menu 2025 - Ultramarijn
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
All food photos (14)
Bites & snacks
- Gerookte amandelen
- €4.5
- Runderbitterballen
- €8.5
- Geserveerd met gulpener limburgse mosterd
- Gemarineerde olijven
- €5.5
- Hollandse garnalenkroketten
- €12
- Geserveerd met whiskycocktailsaus en verse citroen
- Oesters, zeeland creuses (per stuk)
- €3.5
- Geserveerd met rodewijnazijn en verse citroen
- Kiptenders
- €13
- Geserveerd met een citroen-zoete chilisaus
- Gefrituurde artisjokken
- €7.5
- Geserveerd met citroenmayonaise
To share
- Charcuterie (50 gram)
- €10
- Keuze uit coppa bellota, chorizo, venkel salami of mortadella geserveerd met crackers & augurken
- Charcuterieschotel
- €22.5
- Een selectie van coppa, chorizo, venkel salami & mortadella geserveerd met crackers & augurken
- Gerookte zalm (50 gram)
- €12
- Geserveerd met crackers & augurken
- Kaasschotel
- €22.5
- Selectie van pecorino, truffelkaas, crémière de france brie & honingkorst, geserveerd met crackers & augurken
Bijgerechten
- Panzanella
- €13
- Gemarineerde tomaat met rode ui, perzik, basilicum en geweekte zuurdesemcroutons
- Steak tartare
- €14
- Klassieke steak tartare van nederlands biologisch rundvlees
- Gazpacho
- €13
- Gazpacho van diverse meloenen met bittere sla & aardbeien
- Zeebaars crudo
- €14
- Dun gesneden en rauw gemarineerd met citrusdressing, venkel, sinaasappel & kapperappel
- Courgette
- €13
- “Spaghetti” van courgette met pesto, hazelnoten, chili-olie en een romige ricottacrème
Hoofdgerechten
- Supreme maïskip
- €25
- Romige maïspuree, citroen-botersaus en robatayaki bbq babymaïs
- Biologische grasgevoerde rib-eye 250 gram
- €42
- Geroosterde venkel & jonge wortels met een zwarte-pepersaus
- Zalm a la plancha
- €28
- Met fregola, viseitjes, beurre blanc-saus en een kruidenslaatje
Pastagerechten
- Gnocchi
- €21
- Groene erwten, gebakken guanciale en een romige parmezaansaus
- Bisque spaghettini
- €25
- Spaghettini gegaard in kreeftensaus, geserveerd met garnalen en verse citroen
- Tortelonni
- €23
- Gevuld met ricotta & spinazie, geserveerd met een zijdezachte, rijke tomatensaus
Burgers
- Plantaardige burger
- €16
- Beyond burger met truffelmayonaise, rucola & cheddar op een briochebroodje
- Smashed burger
- €16
- Grasgevoerd biologisch nederlands rundvlees met truffelmayonaise, rucola & cheddar
- Krokante kipburger
- €16
- Ingelegde komkommer met koolsla en pittige mayonaise
Bijgerechten
- Verse friet van man met friet
- €7.5
- Klassiek met zaanse mayonaise
- Verse friet van man met friet - luxe friet met truffelmayonaise & parmezaanse kaas
- €8.5
- Krielaardappeltjes
- €7.5
- Geroosterd met schil, geserveerd met citroenzeste en rozemarijn
- Broodmandje
- €7.5
- Meergranen- & zuurdesembrood geserveerd met biologische boter
- Groene salade
- €6
- Mix van sla en verse kruiden op smaak gebracht met een verfrissende citrusdressing
Desserts
- Donker chocolade ganache
- €10
- Geserveerd met een pittig yoghurt sorbet en levendige zure kersen
- Ijs coupe
- €7.5
- Selectie van onze huisgemaakte ijsjes met crumble & merengue
- Aardbeiën
- €12
- Aardbeien sorbet met een witte chocolade crème en citroenverbena
- Kaasschotel
- €14
- Pecorino, truffelkaas, crémière de france brie & honingkorst, geserveerd met brood & marmelade
- Madeleines
- €9
- Geserveerd met citroen curd & vanille-ijs
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.