Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
March 28, 2025
Chef
Pascal Bijl
Type of cuisine
International
Menu photos (3)
All food photos (4)
Starters
Komt voor de bakker
€5.75
Landbrood met kruidenboter, aioli en rode pesto
Crostini (per portie)
€2.5
Een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
Voorgerechten
Proeverij van voorgerechten
€16
Trio van lamsham, caprese en een vissoepje ofsoep van de chef
Duivelse garnalen
€14
Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
Rundercarpaccio
€11
Met rode pesto, pijnboompitten en parmezaanse kaas
Lamsham
€11
Met vijgenchutney, crostini's en geroosterde pitten
Caprese
€11
Buffelmozarella met tomaat, basilicum, rode pesto en pijnboompitten, geserveerd met italiaansfocaccia brood
Soepen
Goed gevulde vissoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Romige tomatensoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Soep van de chef
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Maaltijdsalades
Salade geitenkaas
€17.5
Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,seizoensfruit, walnoten en groene kruidendressing
Salade lamsham
€17.5
Met lamsham, komkommer, ui, tomaat, vijgenchutney, croutons, geroosterde pitten en groene kruidendressing
Salade gerookte zalm
€17.5
Met gerookte zalm, komkommer, ui, tomaat, kappertjes, zachtgekookt eitje, limoenmayonaise en groene kruidendressing
Hoofdgerechten
Lamshaasjes
€27
Gemarineerde lamshaasjes van de gril met rode wijn-tijmsaus, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Piri piri piepkuikentje
€25
Ovengegaard piepkuikentje met een citroendipsaus, licht pittig, geserveerd metseizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Zeewolfrollade
€25
Rollade van zeewolf metserranoham en romescosaus, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Schelvis
€22
Gebakken schelvisfilet met provençaalse kruidensaus, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Ravioli
€22
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met tomatensaus en aan tafel geraspte parmezaanse kaas
Klassiekers
Geheim van bergen aan zee
€27
Pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
Kalfslever
€27
Gebakken metspek en ui, afgeblust met rode wijn en kalfsjus, geserveerd metseizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Oosterse wok (vegetarisch mogelijk)
€22
Kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
Kipsaté
€22
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
Spareribtopper
€22
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Kabeljauw in een krokant jasje
€22
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Vangst van de dag (dagprijs)
Hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Desserts
Panna cotta
€10.5
Citrus panna cotta, geserveerd met aardbeiencoulis en yoghurtijs
Toetje toe
€8.5
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
Apfelstrudel
€8.5
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Dessert du chef
€8.5
Verrassing van de chef
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
€8.5
Keuze uit de smaken: vanille, chocolade, citroen, yoghurt, framboos, baileys
Koffie specials
Dutch coffee
€9.5
Ketel 1 matuur jenever met koffie en slagroom
Irish coffee
€9.5
Jameson irish whiskey met koffie en slagroom
French coffee
€9.5
Grand marnier met koffie en slagroom
Italian coffee
€9.5
Amaretto met koffie en slagroom
Spanish coffee
€9.5
Tia maria of licor43 met koffie en slagroom
Voor de liefhebbers
Calem, fine ruby port
€4.85
Met aroma's van donker fruit en krenten
Graham's, late bottled vintage port
€7
Geurige port met fruitige en kruidige aroma's
Lustau, solera sherry
€7.75
Zacht & zoet met aroma's van rozijn, vijg en noten
Pallini, limoncello
€5.5
Zuiver met de pure smaak van vers geperst citroensap
Torres, floralis moscatel oro
€6.75
Halfzoete dessertwijn met bloemige aroma's en smaken van kruiden en honing
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Victoria, the average price should be around €46. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Victoria, the chef is Pascal Bijl.
Yes, Victoria has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible