Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 22, 2024
Chef
Pascal Bijl
Type of cuisine
International
Menu photos (3)
+1
All food photos (2)
Starters
Komt voor de bakker
€5.75
Landbrood met kruidenboter, aioli, olijfolie en zeezout
Crostini (per portie)
€2.5
Een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
Voorgerechten
Proeverij van voorgerechten
€16
Trio van gerookte makreel rilettes, gegratineerde bospaddenstoelen en een vissoepje ofsoep van de chef
Duivelse garnalen
€14
Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
Rundercarpaccio
€11
Met gerookte knoflookmayonaise , pijnboompitten en parmezaanse kaas
Gegratineerde bospaddentoelen
€11
Met kruidenboter en geraspte kaas, geserveerd met getoast landbrood
Soepen
Goed gevulde vissoep
€7.5
Soepen worden geserveerd met brood
Romige tomatensoep
€7.5
Soepen worden geserveerd met brood
Soep van de chef
€7.5
Soepen worden geserveerd met brood
Maaltijdsalades
Salade geitenkaas/ grote portie
€22.5
Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,stoofpeertjes, walnoten en groene kruidendressing
Carpacciosalade / grote portie
€22.5
Met rundercarpaccio, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitten, croutons, parmezaanse kaas en gerookte knoflookmayonaise
Salade gerookte makreel / grote portie
€22.5
Met komkommer, ui, tomaat, pompoenpitten, appel en een yoghurt-dille dressing
Hoofdgerechten
Zeebaarsfilet
€25
Krokant gebakken zeebaarsfilet met een frisse mosterdsaus geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Kabeljauwfilet
€22
Met een kruidenkorst en een saus van witte wijn en saffraan, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Hertenbiefstuk
€27
180 gram hertenbiefstuk met een jus van rode port, geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Canard au vin
€22
Eendenbout gestoofd in rode wijn en kalfsjus, geserveerd met aardappelpuree en rode kool
Ravioli
€22
Gevuld met pompoen en geitenkaas, geserveerd met een saus van geroosterde pompoen en salie
Klassiekers
Geheim van bergen aan zee
€27
Pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
Oosterse wok (vegetarisch mogelijk) / grote portie
€27
Kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
Kipsaté
€22
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
Spareribtopper / grote portie
€27
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Kabeljauw in een krokant jasje
€22
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Vangst van de dag
€22
Hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Desserts
Winter is coming
€10.5
Lauw warme stoofpeer met pumpkin spice crumble, geserveerd met sinaasappelsorbetijs
Toetje toe
€8.5
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
Apfelstrudel
€8.5
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Dessert du chef
€8.5
Verrassing van de chef
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
€8.5
Keuze uit de smaken: vanille, chocolade, citroen,stoofpeer,sinaasappel, kaneel
Koffie specials
Dutch coffee
€9.5
Ketel 1 matuur jenever met koffie en slagroom
Irish coffee
€9.5
Jameson irish whiskey met koffie en slagroom
French coffee
€9.5
Grand marnier met koffie en slagroom
Italian coffee
€9.5
Amaretto met koffie en slagroom
Spanish coffee
€9.5
Tia maria of licor43 met koffie en slagroom
Voor de liefhebbers
Calem, fine ruby port
€4.85
Met aroma's van donker fruit en krenten
Graham's, late bottled vintage port
€7
Geurige port met fruitige en kruidige aroma's
Lustau, solera sherry
€7.75
Zacht & zoet met aroma's van rozijn, vijg en noten
Pallini, limoncello
€5.5
Zuiver met de pure smaak van vers geperst citroensap
Torres, floralis moscatel oro
€6.75
Halfzoete dessertwijn met bloemige aroma's en smaken van kruiden en honing
Frequently Asked Questions
At Victoria, the chef is Pascal Bijl.
If you plan to eat at Victoria, the average price should be around €46. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, Victoria has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having local food on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible