Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
May 21, 2025
Chef
Pascal Bijl
Type of cuisine
International
Menu photos (4)
All food photos (7)
Starters
Komt voor de bakker
€5.75
Turks brood met kruidenboter, aioli en rode pesto
Crostini (per portie)
€2.5
Een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
Voorgerechten
Proeverij van voorgerechten (vanaf 2 personen)
€11
Bietencarpaccio, bruschetta met coppa di parma en een vissoepje of soep van de chef |
Duivelse garnalen
€14
Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
Rundercarpaccio
€11
Met groene-pestomayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas
Bietencarpaccio
€11
Met truffelmayonaise, geroosterde walnoten, kappertjes en rucola
Coppa di parma
€11
Geserveerd met een knoflook-bruschetta en truffelmayonaise
Soepen
Victoria's vissoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Romige tomatensoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Soep van de chef
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Maaltijdsalades
Salade geitenkaas
€17.5
Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,seizoensfruit, walnoten en groene kruidendressing
Salade caeser
€17.5
Met gegrilde kip,spek, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitten, croutons, caeserdressing
Salade tonijn
€17.5
Met ingelegde rode ui, komkommer, tomaat, cashewnoten, oosterse dressing en groene kruidendressing
Hoofdgerechten
Picanha steak
€28
Australische gegrilde picanha steak met chimichurri, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Varkenshaasspies
€23
Griekse style, gemarineerde varkenshaasspies met tzatziki en cashewnoten geserveerd met geroosterde seizoensgroenten en rijst
Zalmfilet
€28
Met een parmezaanse kaas-notenkorst, geserveerd metseizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Zeebaarsfilet
€23
krokant gebakken zeebaarsfilet met beurre noisette hollandaise, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
Lente risotto
€23
Een frisse lente risotto, geserveerd met citroen, doperwtjes en courgette
Klassiekers
Geheim van bergen aan zee
€26
Pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
Piri piri piepkuikentje
€26
Oven gegaard piepkuikentje met een citroendipsaus, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Oosterse wok
€23
kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
Kipsaté
€23
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
Spareribtopper
€23
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Kabeljauw in een krokant jasje
€23
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Vangst van de dag (dagprijs)
Hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Desserts
Key lime pie
€10.5
Limoentaart, geserveerd met limoen-ijs en slagroom
Toetje toe
€8.5
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
Apfelstrudel
€8.5
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Dessert du chef
€8.5
Verrassing van de chef
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
€8.5
Keuze uit de smaken: vanille, chocolade, limoensorbet, yoghurt, groene appel, málaga-ijs
Koffie specials
Dutch coffee
€9.5
Ketel 1 matuur jenever met koffie en slagroom
Irish coffee
€9.5
Jameson irish whiskey met koffie en slagroom
French coffee
€9.5
Grand marnier met koffie en slagroom
Italian coffee
€9.5
Amaretto met koffie en slagroom
Spanish coffee
€9.5
Tia maria of licor43 met koffie en slagroom
Voor de liefhebbers
Calem, fine ruby port
€4.85
Met aroma's van donker fruit en krenten
Graham's, late bottled vintage port
€7
Geurige port met fruitige en kruidige aroma's
Lustau, solera sherry
€7.75
Zacht & zoet met aroma's van rozijn, vijg en noten
Pallini, limoncello
€5.5
Zuiver met de pure smaak van vers geperst citroensap
Torres, floralis moscatel oro
€6.75
Halfzoete dessertwijn met bloemige aroma's en smaken van kruiden en honing
Menu
Driegangenmenu
€38.5
U stelt zelf uw driegangenmenu samen met de gerechten op de kaart.
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Victoria, the average price should be around €46. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Victoria, the chef is Pascal Bijl.
Yes, Victoria has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible