Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
January 31, 2025
Chef
Pascal Bijl
Type of cuisine
International
Menu photos (3)
All food photos (4)
Starters
Komt voor de bakker
€5.75
Landbrood met kruidenboter, aioli, olijfolie en zeezout
Crostini (per portie)
€2.5
Een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
Voorgerechten
Proeverij van voorgerechten
€16
Trio van gerookte eendenborst, arancini en een vissoepje ofsoep van de chef
Duivelse garnalen
€14
Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
Rundercarpaccio
€11
Met gerookte knoflookmayonaise , pijnboompitten en parmezaanse kaas
Gerookte eendenborst
€11
Met zonnebloempitten en een dressing van rood fruit
Duo van arancini
€11
Traditionele italiaanse risottorijst balletjes, met een vulling van champignontruffel met truffelmayonaise en een vulling van tomaat met tomatensalsa
Soepen
Goed gevulde vissoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Romige tomatensoep
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Soep van de chef
€7.5
Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Maaltijdsalades
Salade geitenkaas
€17.5
Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,stoofpeertjes, walnoten en groene kruidendressing
Salade eendenborst
€17.5
Met gerookte eendenborst, komkommer, ui, tomaat, zonnebloempitten en roodfruitdressing
Salade gamba
€17.5
Met pittige gamba's, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitten, croutons en citroenvinaigrette
Hoofdgerechten
Zalmfilet
€27
Met een korst van mosterd, parmezaanse kaas en noten, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Kalfslever
€25
Gebakken metspek en ui, afgeblust met rode wijn en kalfsjus, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselend aardappelgarnituur
Wildstoofpotje
€25
Stoofpotje van hert en wildzwijn, gestoofd in rode wijn en kalfsjus, geserveerd met aardappeltaart en seizoensgroenten
Doradefilet
€22
Krokant gebakken dorade filet met een saus van witte wijn en bieslook, geserveerd met wisselend aardappelgarnituur en seizoensgroenten
Truffelrisotto
€22
Risotto met truffel en bospaddenstoelen, geserveerd met groene salade en aan tafel geraspte parmezaanse kaas
Klassiekers
Geheim van bergen aan zee
€27
Pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
Oosterse wok (vegetarisch mogelijk)
€27
Kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
Kipsaté
€22
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
Spareribtopper
€27
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Kabeljauw in een krokant jasje
€22
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
Vangst van de dag (dagprijs)
Hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Desserts
Crème brûlée
€10.5
Klassieke crème brûlée met koffiesmaak, geserveerd met hazelnootijs en slagroom
Toetje toe
€8.5
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
Apfelstrudel
€8.5
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
Dessert du chef
€8.5
Verrassing van de chef
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
€8.5
Keuze uit de smaken: vanille, chocolade, citroen, pistache,sinaasappel en hazelnoot
Koffie specials
Dutch coffee
€9.5
Ketel 1 matuur jenever met koffie en slagroom
Irish coffee
€9.5
Jameson irish whiskey met koffie en slagroom
French coffee
€9.5
Grand marnier met koffie en slagroom
Italian coffee
€9.5
Amaretto met koffie en slagroom
Spanish coffee
€9.5
Tia maria of licor43 met koffie en slagroom
Voor de liefhebbers
Calem, fine ruby port
€4.85
Met aroma's van donker fruit en krenten
Graham's, late bottled vintage port
€7
Geurige port met fruitige en kruidige aroma's
Lustau, solera sherry
€7.75
Zacht & zoet met aroma's van rozijn, vijg en noten
Pallini, limoncello
€5.5
Zuiver met de pure smaak van vers geperst citroensap
Torres, floralis moscatel oro
€6.75
Halfzoete dessertwijn met bloemige aroma's en smaken van kruiden en honing
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Victoria, the average price should be around €46. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Victoria, the chef is Pascal Bijl.
Yes, Victoria has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Victoria has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, Victoria has been identified as having local food on the menu.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible