Menu 2025 - Victoria
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Pascal Bijl
Type of cuisine
International
Menu photos (4)
All food photos (9)
Starters
- Komt voor de bakker
- €5.75
- Turks brood met kruidenboter, aioli en rode pesto
- Crostini (per portie)
- €2.5
- Een specialiteit van het huis, dagelijks wisselend
Voorgerechten
- Proeverij van voorgerechten (vanaf 2 personen)
- €11
- Bietencarpaccio, bruschetta met coppa di parma en een vissoepje of soep van de chef |
- Duivelse garnalen
- €14
- Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood
- Rundercarpaccio
- €11
- Met groene-pestomayonaise, pijnboompitten en parmezaanse kaas
- Bietencarpaccio
- €11
- Met truffelmayonaise, geroosterde walnoten, kappertjes en rucola
- Coppa di parma
- €11
- Geserveerd met een knoflook-bruschetta en truffelmayonaise
Soepen
- Victoria's vissoep
- €7.5
- Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
- Romige tomatensoep
- €7.5
- Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
- Soep van de chef
- €7.5
- Indien gewenst worden de soepen met brood geserveerd
Maaltijdsalades
- Salade geitenkaas
- €17.5
- Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat,seizoensfruit, walnoten en groene kruidendressing
- Salade caeser
- €17.5
- Met gegrilde kip,spek, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitten, croutons, caeserdressing
- Salade tonijn
- €17.5
- Met ingelegde rode ui, komkommer, tomaat, cashewnoten, oosterse dressing en groene kruidendressing
Hoofdgerechten
- Picanha steak
- €28
- Australische gegrilde picanha steak met chimichurri, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
- Varkenshaasspies
- €23
- Griekse style, gemarineerde varkenshaasspies met tzatziki en cashewnoten geserveerd met geroosterde seizoensgroenten en rijst
- Zalmfilet
- €28
- Met een parmezaanse kaas-notenkorst, geserveerd metseizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
- Zeebaarsfilet
- €23
- krokant gebakken zeebaarsfilet met beurre noisette hollandaise, geserveerd met seizoensgroenten en wisselend aardappelgarnituur
- Lente risotto
- €23
- Een frisse lente risotto, geserveerd met citroen, doperwtjes en courgette
Klassiekers
- Geheim van bergen aan zee
- €26
- Pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd metseizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
- Piri piri piepkuikentje
- €26
- Oven gegaard piepkuikentje met een citroendipsaus, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
- Oosterse wok
- €23
- kipfilet,seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst
- Kipsaté
- €23
- Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
- Spareribtopper
- €23
- Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
- Kabeljauw in een krokant jasje
- €23
- Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
- Vangst van de dag (dagprijs)
- Hele gebakken vis, dagelijks vers, geserveerd met een frisse groene salade, friet en mayonaise
Desserts
- Key lime pie
- €10.5
- Limoentaart, geserveerd met limoen-ijs en slagroom
- Toetje toe
- €8.5
- Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
- Apfelstrudel
- €8.5
- Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
- Dessert du chef
- €8.5
- Verrassing van de chef
- Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom
- €8.5
- Keuze uit de smaken: vanille, chocolade, limoensorbet, yoghurt, groene appel, málaga-ijs
Koffie specials
- Dutch coffee
- €9.5
- Ketel 1 matuur jenever met koffie en slagroom
- Irish coffee
- €9.5
- Jameson irish whiskey met koffie en slagroom
- French coffee
- €9.5
- Grand marnier met koffie en slagroom
- Italian coffee
- €9.5
- Amaretto met koffie en slagroom
- Spanish coffee
- €9.5
- Tia maria of licor43 met koffie en slagroom
Voor de liefhebbers
- Calem, fine ruby port
- €4.85
- Met aroma's van donker fruit en krenten
- Graham's, late bottled vintage port
- €7
- Geurige port met fruitige en kruidige aroma's
- Lustau, solera sherry
- €7.75
- Zacht & zoet met aroma's van rozijn, vijg en noten
- Pallini, limoncello
- €5.5
- Zuiver met de pure smaak van vers geperst citroensap
- Torres, floralis moscatel oro
- €6.75
- Halfzoete dessertwijn met bloemige aroma's en smaken van kruiden en honing
Menu
- Driegangenmenu
- €38.5
- U stelt zelf uw driegangenmenu samen met de gerechten op de kaart.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.