Menu 2025 - Vief
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
All food photos (25)
Preset menus
Explore the chef's selection menus with diverse dishes at fixed prices. Some are bookable via TheFork, while others are available onsite.
Permanent TheFork offer
Mezze (1 pers)
- Cacık
- €7.5
- Cacık wordt bereid met yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie en kruiden en is qua receptuur en etymologisch nauw verwant aan het griekse tzatziki. Aan cacık worden ook andere ingrediënten toegevoegd zoals bij ons munt en oregano.
- Pasa ezmesi
- €7.5
- Pasa ezmesi wordt bereid met feta, yoghurt, hete paprika of chilipoeder, verse platte peterselie, munt, komijn, peper en zout
- Hummus
- €7.5
- Arabisch, hommos bi tahina, hebrews חומוס, choemoes) is een puree op basis van kikkererwten, sesamzaad saus (tahin) en enkele andere ingrediënten zoals bij ons chili om het net even een pittige bite te geven.
- Pesto
- €7.5
- Of pesto alla genovese (uit genua) is een italiaanse saus, oorspronkelijk gemaakt door: (ligurische) olijfolie, basilicumblaadjes (uit pra, een wijk in genua), knoflook (uit vessalico), zeezout, pecorino en/of parmezaanse kaas, en pijnboompitten fijn te malen.
- Kremali mantar
- €12.5
- Romige champignons, soms gegeten en bereid als een romige soep.
- Paddestoel frittata
- €12.5
- Onze frittata wordt bereid met paddenstoelen, ei met geraspte mozzarella (kaas), plantaardige kookroom, ui, peper, zout, oregano, tijm en rozemarijn.
- Bruschetta
- €12.5
- Onze bruschetta wordt bereid met gegrild/gebakken brood (kan zowel wit als meergranenbrood zijn), ingesmeerd met verse knoflook en besprenkeld met extra vergine olijfolie, zout en peper.
- Calamares
- €15
- Is een traditioneel gerecht dat uit gefrituurde pijlinktvis bestaat.
- Gerookte makreel
- €15
- Een populaire vis voor de consumptie. Bij vrijwel alle viskramen wordt de vis verkocht. Het vlees bevat zeer veel vitamine b12. makreel wordt in warme vochtige lucht van ca. 60 graden gaar gestoomd/gerookt waardoor de oxidatie van de vetten wordt onderbroken.
- Kremali tavuk
- €15
- Gebakken kipfiletreepjes overgoten/gemarineerd in een saus van ui, olie, peper, zout, plantaardige room en verse peterselie,
- Köfte i̇skender
- €17
- Een fusion gerecht uit eigen keuken, waarbij wij: i̇skender kebab is een turks gerecht dat bestaat uit plakjes vlees, bedekt met pittige tomatensaus met stukjes pitabrood en rijkelijk besmeerd met gesmolten boter en yoghurt.
- Biefstukpuntjes
- €19.5
- Gebakken biefstukpuntjes geblust met een rokerige ketjap marinade, rode port saus of geserveerd met kruidenboter en verse peterselie.
Dip (2 pers)
- Dip - mezze
- €25
- Cacik, pasta ezmesi, hummus en pesto, geserveerd met versgebakken brood.
- Vega - mezze
- €35
- Bruschetta, paddestoel frittata, kremali mantar en pasta ezmesi, geserveerd met versgebakken brood.
- Zee - mezze
- €40
- Calamaris, gerookte makreel, cacik en pasata emezi, geserveerd met versgebakken brood.
- Vlees - mezze
- €50
- Köfte i̇skender, kremali tavuk, biefstukpuntjes en kremali mantar.
- Vrije keuze mezze
- €50
- Alle dips, smeersels worden geserveerd met versgebakken brood, glutenvrij tegen meerprijs
Soepen
- Bloody mary tomatensoep
- €6
- Stevige huisgemaakte tomatensoep naar italiaans recept met een vleugje wodka voor de bite.
- Seizoenssoep
- €6
- Wekelijks/dagelijks wisselende soep. Vraag bij onze collega’s naar de soep van de dag.
Voorgerechten
- Broodplankje
- €10.5
- Versgebakken brood met div, dips. Cacık, pasa ezmesi, hummus en pesto.
- Kremali mantar
- €12.5
- Romige grof gesneden gebakken kastanjechampignons overgoten en gemarineerd in een saus van ui, olie, peper, zout, plantaardige kookroom en verse peterselie.
- Bruschetta
- €12.5
- Onze bruschetta wordt bereid met gegrild/gebakken brood (kan zowel wit als meergranenbrood zijn). Belegd met een salsa van rode peper, rode ui, verse knoflook, tomaat, granaatappel puree, verse selderij, basilicum en gedroogde oregano bedekt met een laag gesmolten mozzarella uit de oven.
- Paddestoel frittata
- €15
- Onze frittata wordt bereid met paddenstoelen, ei met geraspte mozzarella (kaas), plantaardige kookroom, ui, peper, zout, oregano, tijm en rozemarijn.
- Gerookte makreel
- €15
- Huisgemaakte tartaar van gerookte makreel
- Calamares of calamari
- €15
- Is een traditioneel gerecht dat uit gefrituurde gepaneerde pijlinktvis bestaat.
- Köfte i̇skender
- €17
- Een fusion gerecht met door köfte geïnspireerde gebakken gehaktballetjes, bedekt met pittige tomatensaus op dungesneden stukjes brood met knoflook yoghurt.
Hoofdgerechten
- Pasta champignons
- €17.5
- Pasta aubergine
- €19.5
- Pasta kip
- €22.5
- Rode mul
- €25
- Oven gebakken rode mul filets, geserveerd op een saus van rucola, spinazie, ui, olie, peper, zout en plantaardige kookroom.
- Kremali tavuk
- €25
- Gebakken kipfiletreepjes overgoten/gemarineerd in een saus van ui, olie, peper, zout, plantaardige room en verse peterselie
- Pasta garnalen
- €27
- Karides güveç
- €27.5
- Rose garnalen gestoofd in een mix van, ui, verse knoflook, tomaten, verse pepers, paprika, rode peper poeder, peper, zout. Bedekt met een laag gesmolten mozzarella (kaas) uit de oven.
- Sultan’s delight
- €32.5
- Biefstuk puntjes
- €32.5
- Gebakken biefstukpuntjes geblust met een rokerige ketjap marinade, rode port saus of geserveerd met kruidenboter en verse peterselie.
Nagerechten
- Yoghurt honing en walnoten
- €9.5
- Het mag geen verrassing wezen dat yoghurt met walnoten* de lijst aanvoert. Als je ooit eens eerder in griekenland bent geweest, heb je dit toetje vast al eens geproefd.
- Siciliaanse citroen pudding
- €9.5
- Huisgemaakte romige fris zoete citroen pudding op traditionele siciliaanse wijze bereid en geserveerd in de schil. Bereid met verse citroen, suiker, maizena, eieren en een beetje zout.
- Pekmez helvasi
- €9.5
- Grapefruit lekkernij, bereid met grapefruitsap, suiker, kaneel, maizena, walnoten en pistache. Een verrassende lekkernij.
- Mutabbaq
- €12.5
- Een heerlijk dessert voor speciale gasten. Het is heel apart, maar buitengewoon lekker. Bereid met filodeeg, ricotta, verse geitenkaas, pistache, kaneel, suiker, citroensap.
Taart
- Appeltaart
- €5
- Zowel warm als koud te bestellen en met slagroom.
- Cheesecake
- €5
- Zowel neutraal als met div. toppings te bestellen: aardbei, kersen of nutella.
- Cheesekake, aardbei
- €6
- Cheesecake, kersen
- €6
- Cheesecake, nutella
- €6.5
- Slagroom
- €0.5
Koffiespecialiteiten
- Irish koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, irish whiskey en slagroom.
- Spanish koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, licor 43 en slagroom.
- Italian koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, amaretto en slagroom.
- Brazilian koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, rum en slagroom.
- French koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, cognac en slagroom.
- DOM koffie
- €7.5
- Verse lungo koffie, DOM benedictine en slagroom.
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.