Menu 2025 - Vigo Seafoodbar
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 23, 2025
Menu photos (2)
All food photos (5)
Oesters om mee te beginnen
- Zeeuwse creuse - 6 stuks
- €21
- Uit zeeland, ziltig | fruitige accenten (geserveerd met sjalottenvinaigrette en tabasco)
- Fine de claire - 6 stuks
- €24
- Uit frankrijk | ziltig l zacht (geserveerd met sjalottenvinaigrette en tabasco)
- Ostras de aveiro - 6 stuks
- €27
- Uit portugal, stevige bite | romig en licht ziltig (geserveerd met sjalottenvinaigrette en tabasco)
Raw bar
- Vigo sashimi
- €18
- Zalm | tonijn | gember | rettich | wakame | shisho
- Tonijntartaar
- €18
- Wasabidressing | avocado | rettich | bonito
- Ceviche
- €18
- Zeebaars | limoen | avocado | zoetzure groenten
Taco’s
- Taco kreeft - 3 stuks
- €24
- Kreeftentartaar | japanse mayo | avocado | masago
- Taco beef - 3 stuks
- €18
- Rundertartaar | spicy mayo | zoetzure groenten | pindacrumble
Sushi
- Crunchy tempura roll
- €21.5
- Tempura gamba | avocado | wasabimayo | unagisaus | zalmeitjes
- Torched seafood roll
- €21.5
- Gebrande zalmsashimi | tempura gamba | miso-curry | japanse mayo | lente-ui
- Red dragon roll
- €23
- Tonijnsashimi | kreeftentartaar | komkommer | avocado | japanse mayo | masago
- Spicy tuna roll
- €22
- Tonijnsashimi | tonijntartaar | avocado | komkommer | spicy mayo
- Crispy tuna nigiri - 4 stuks
- €18
- Tonijntartaar | wasabimayo | miso-curry | sesam | lente-ui
- Torched beef nigiri - 4 stuks
- €16
- Gebrande beef | teriyaki | togarashi | lente-ui
Koude voorgerechten
- Brood
- €8
- Tonijndip | gezouten boter
- Vigo trio
- €21
- Ambachtelijk gerookte zalm | hollandse garnalen | gerookte paling toast | cocktailsaus | mierikswortelmayo
- Ambachtelijk gerookte zalm
- €18
- Toast | mierikswortelmayo
- Ambachtelijk gerookte paling
- €18
- Toast | japanse mayo | unagi
- Hollandse garnalencocktail
- €18
- Little gem | cocktailsaus
Warme voorgerechten
- Zeebaarsfilet
- €16
- Pompoencrème | zeegroenten | kreeftensaus | peterselie
- Gegratineerde mosselen
- €16
- Knoflook | grana padano
- Petits fruit de mer
- €18
- Wisselende zeevruchten | knoflook | zeegroenten
- Gamba’s al ajillo
- €18
- Knoflook | zeegroenten | cherrytomaten | citroen
- Gebakken coquilles
- €21
- Knolcrème | wasabi-beurre blanc | peterselie-olie | enoki
- Hollandse garnalenkroketjes
- €18
- Toast | cocktailsaus
- Gegrilde wilde gamba’s - 4 stuks
- €20
- Knoflook | gebrande limoen
- King crab
- €59
- Serrehsaus | wakame | sesam
Salades
- Caesarsalade
- €14.5
- Klassieke caesardressing | knoflookcroutons | gepocheerd ei | grana padano
- Salade niçoise
- €18
- Tonijn | roseval aardappeltjes | haricots verts | gepocheerd ei | rode ui
Soepen (geserveerd met brood)
- Bisque d’homard - klein
- €12
- Klassieke kreeftenbisque | cognacroom | hollandse garnalen
- Bouillabaisse - klein
- €11
- Klassieke franse vissoep, geserveerd met rouille | schaal- en schelpdieren
- Knolselderijsoep - klein
- €6
- Crème fraîche | peterselie-olie
Hoofdgerechten - kreeft
- Gegrild, gekookt of gegratineerd 400 gram
- €43
- Spinazie | friet
Hoofdgerechten - vis uit onze eigen noordzee
- Sliptongen
- 3 In roomboter gebakken sliptongen | friet | salade
- Noordzeetong
- 2 In roomboter gebakken zeetongen | friet | salade
- Scholfilet
- €26
- Roseval aardappeltjes | gegrilde snijboon | kruiden-beurre blanc
- Pietermanfilet
- €26
- Pompoencrème | gekarameliseerde regenboogwortels | saffraan-beurre blanc
- Tarbot
- €32.5
- Aardappelmousseline | haricots verts | truffel-beurre blanc
Hoofdgerechten - vis & zeevruchten
- Vangst van de dag
- Pannetje mosselen
- €26
- Huisgemaakte ravigottesaus | cocktailsaus | friet
- Hele dorade
- €28
- Pompoencrème | zeegroenten | miso-citroen-beurre blanc
- Pasta wilde gamba
- €28
- Linguine | knoflook | cherrytomaat | zeegroenten
- Vigo seafoodburger
- €24
- Tonijn | sesamsaus | jalapeño | cheddar
- Gegrilde tonijnsteak
- €32.5
- Schaaldierenrisotto | cherrytomaat | zeegroenten
Hoofdgerechten - vlees
- Bavette
- €26
- Aardappelmousseline | haricots verts | rode portjus
Hoofdgerechten - vega
- Risotto verde
- €24
- Basilicum | zeegroenten | cherrytomaat | grana padano
Bijgerechten
- Portie friet
- €6
- Special fries
- €8
- Truffelmayo | grana padano | peterselie
- Roseval aardappeltjes
- €6
- Groene salade
- €4.5
- Gewokte spinazie
- €6
- Gewokte groenten
- €6.5
Nagerechten
- Vigo’s café gourmand
- €12
- Friandises met keuze uit koffie of thee
- Crème brûlée
- €12
- Vanille-ijs | witte chocoladecrème | koekcrumble
- Sticky dadelcake
- €12
- Kaneelijs | stoofpeer | bosvruchten
- Hazelnoot-yuzu cheesecake
- €12
- Pistache-ijs | kataifi
- Kaasplankje
- €18
- 5 Soorten kaas | vijgenconfituur | dadelbrood
Kids
- Kipfilet of scholfilet
- €16
- Frietjes | salade
- 1 Sliptong panklaar (makkelijk te fileren)
- €14
- Frietjes | salade
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.