Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 2, 2025
Chef
Jan Willem de Ruiter
Type of cuisine
International
Menu photos (4)
All food photos (40)
Lunch
Baguette carpaccio
€12
Truffelmayonaise | salade | tomaat (van 12:00 tot 16:00)
Baguette avocado
€10
Tomatensalsa | mesclun (van 12:00 tot 16:00)
Gerookte zalm
€18
Brioche toast | mierikswortel
Vis trio
€19
Gerookte zalm | hollandse garnalen | gerookte paling brioche toast
Pulpo
€19.5
Gepofte paprikasaus | chorizo | zoete aardappel
Zeeuwse mosselen
€28
Huisgemaakte remouladesaus | friet
Smashed burger
€24
Tomaat | bacon | cheddar | friet
Salades (12:00 - 16:00)
Salade caesar
€14.5
Klassieke caesardressing | little gem | gekookt ei parmezaan | croutons
Salade poisson
€19.5
3 soorten vis | citroenvinaigrette | komkommer
Bites (12:00 - 18:00)
Bitterballen - 6 stuks
€8
Kaasstengels - 6 stuks
€9
Hollandse garnalen bitterballen uit wieringen - 6 stuks
€17.5
Tempura gamba's - 6 stuks
€12
Oesters
Zeeuwse creuse - 6 stuks
€21
Toegankelijk | ziltig. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Umami - 6 stuks
€27
Umami is de 5e bassissmaak naast zoet, zuur, zout en bitter en betekent heerlijkheid. Hartig | zoet | ziltig | vol van smaak. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Kerry irish oyster - 6 stuks
€30
Vlezig | romig | hartig. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Gillardeau - 6 stuks
€33
Hartig | licht zoet | pittig | vol. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Oesterproeverij - 6 stuks
€28
3 Verschillende soorten oesters. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Oesterproeverij - 8 stuks
€35
4 Verschillende soorten oesters. Geserveerd met sjalottenvinaigrette en citroen.
Om mee te beginnen
Frans stokbrood
€7.5
Kruidenboter | aioli de provence
Saucisson sec
€8
Franse droge worst
Pata negra - 70 gram
€16
Brood
Escargots 1/2 dozijn
€14.5
Kruidenboter | gruyère | brood
Gegratineerde champignons
€14
Kruidenboter | gruyère | brood
Vongole
€18
Tom yum | lamsoor | brood
Hollandse garnalenkroketjes
€19
Uit wieringen | brioche toast
Soepen
Bouillabaisse
€19.5
Klassiek franse vissoep, geserveerd met stokbrood en rouille
Uiensoep
€12
Crouton | gruyère
Koude voorgerechten
Tonijntataki
€17
Soja-dressing | noricrumble | yuzu gel
Vis trio
€19
Gerookte zalm | hollandse garnalen | gerookte paling brioche toast
At WINE BAR LEMONGRASS, the chef is Jan Willem de Ruiter.
If you plan to eat at WINE BAR LEMONGRASS, the average price should be around €40. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, WINE BAR LEMONGRASS has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, WINE BAR LEMONGRASS has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, WINE BAR LEMONGRASS has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, WINE BAR LEMONGRASS has been identified as having dairy-free options on the menu.
Yes, WINE BAR LEMONGRASS has been identified as having local food on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible