Menu 2025 - Ayla
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Type of cuisine
International
Menu photos (1)
All food photos (60)
Lunch specials
- Eieren toast
- €13
- Hummus, gebakken ei, gebakken chorizo, gekruide olie, za’atar
- Avocado toast
- €13
- confit tomaten, avocado, groene aioli, dukkah
- Pata negra toast
- €14
- Confit tomaten, ingelegde sjalotten, aioli, gefrituurde kappertjes
- Ayla’s club sandwich
- €16
- Tomaten, komkommer, manchego, pata negra, aioli, gefrituurde kappertjes
- 12 o’clock
- €14
- Sandwich met kipdij, mediterrane salade, chorizo kroket
Mediterrane flatbreads
- Burrata
- €13
- Geroosterde harissa aubergine, tomaten, sla
- Calamari
- €14
- Groene aioli, paprika, ingelegde sjalotten, sla 1
- Kipdij
- €15
- Tzatziki, gefermenteerde knoflook, olijven, sla
- Chorizo kroketten
- €13
- Gebakken chorizo, aioli, paprika, ingelegde sjalotten, sla
Groenten & salades
- Burrata
- €15
- Tomatensalade, basilicumolie, balsamico-reductie
- Avocado salade
- €16
- Mangodressing, confit tomaten, kumquat, dukkah
- Mediterrane couscous salade
- €14
- Couscous, harissa aubergine, walnoten, feta, munt
- Gegrilde aubergine
- €13
- Feta-muntcrème, bieslookolie, pijnboompitten
- Gegrilde paprikasalade
- €13
- Geroosterde paprika, padron, balsamico-reductie, walnoten, gekruide paneermeel
- Balela
- €14
- Midden-oosterse bonensalade met kikkererwten, olijven, verse gehakte kruiden
Ayla’s bites
- Charcuterie
- €14
- Drie soorten gerijpt vlees
- Pata negra 50g
- €15
- Cebo ham
- Gordal olijves
- €6
- Andalusische groene olijven
- Manchego platte
- €10
- Gekarameliseerde vijgen en pedro ximenez-reductie
- Knapperige bloemkool
- €9
- Noisette-yoghurt-dip, ingelegde sjalotten, gerookte amandelen
- Citroen-knapperige calamari
- €13
- Groene aioli, citroen, paprikapoeder
- Rozemarijn focaccia brood
- €8
- Knoflookolie, confit tomaten
- Patatas bravas
- €6
- Gekruide tomatensaus, aioli 6
- Gegrilde halloumi
- €9
- Cherrytomaten, honing, basilicum
- Gegrilde bimi
- Beurre noisette, ui, pijnboompitten, citroen
Sides
- Gegrilde groenten
- €6
- Patatas bravas
- €6
- Parmezaanse aardappelen
- €6
- Gegrilde asperges
- €9
- Hazelnoot & limoen
Oesters
- Fine claire per stuk
- €4
- Classic/ mignonette /chili-passionfruit /gin-basilicum
Vis & zeefruit
- Gegrilde octopus
- €24
- Aardappelpuree met gerookte geitenkaas, gegrilde paprika, gefermenteerde knoflook
- Zeevruchten risotto
- €22
- Gamba’s, inktvis, octopus
- Gegrilde tonijn
- €23
- Gerookte paling-saus, olijf-mango tapenade, cherrytomaten, gefrituurde salie
- Gamba’s
- €20
- Paellakroketten, aioli, citroen, paprikapoeder
- Zeebrasem 700g
- €39
- Gremolata, citroen
- Scallop carpaccio
- €19
- Bergamot-gel, bieslookolie, hazelnoten, beurre noisette, citroenzeste
- Yellowtail ceviche
- €18
- Tiger milk, ingelegde sjalotten, kumquat, krokante maïs, avocado crème
Vlees
- Steak tartare
- €17
- Handgehakt gemarineerd rundvlees, aioli, gerookte knoflook, aardappelkrokant 1
- Bavette 200g
- €27
- Confit tomaten, ansjovis, chimichurri
- Iberico varkensvlees 200g
- €22
- Gekarameliseerde vijgen, venkel, pedro ximenez-saus
- Gegrilde kipdij
- €20
- Mango olijven tapenade, sla, citroendressing
- Tomahawk 800g
- €78
- Chimichurri, kalfsjus, mosterd
- Iberico burgers
- €18
- Tzatziki, tomaat, little gem, manchego, ingelegde sjalotten
Desserts
- Creme catalana
- €9
- Passievrucht, citrussegmenten
- Tiramisu
- €12
- Tafelafgemaakt, mascarpone, baileys
- Bananen brownie
- €10
- Dulce de leche-ijs, walnootkruimel
- Kaasplank
- €15
- Vier soorten kaas, compote en vijgenbrood
- Blending worlds - voor 2 personen (pp)
- €15
- Een combinatie van onze desserts & meer
Menu
- Ga voor de ultime (pp)
- €59.5
- Experience en laat ons voor je kiezen
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.