Menu 2025 - CEO baas van het vlees
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Marc Muzerie
Type of cuisine
American
All food photos (26)
Starter
- BROOD MET SMEERSELS
- €6.5
- C.E.O PLATEAU - VLEES
- €26
- proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen
- C.E.O PLATEAU - VIS & VLEES
- €28
- proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen
- PATA NEGRA
- €16
- dungesneden ham, tomaat, crostini's
- CARPACCIO
- €15.5
- spek, peterselie, bieslook
- STEAK TARTAAR
- €15.5
- Krokante aardappel, artisjok en XO crème
- RAVIOLI
- kalfswang, ganzenlever, knolselderij
- TONIJN TATAKI
- €18.5
- wakame, ananas
- GELAKTE PALING
- €18.5
- brioche, zoet zure groenten, crème fraiche
- KREEFTENSOEP
- €14.5
- gamba, luchtige crème van aardappel
- AUBERGINE
- €16
- Gelakt, tartaar, koriander crème en Burrata
Main Course
- House Steak
- €27.5
- +/-225 gram - naturel
- OSSENHAAS
- €39.5
- 200 gram
- TOURNEDOS ROSSINI
- €52.5
- gebakken ganzenlever, truffel, perigordjus
- OOSTERSE SCHOL
- €35
- soja beurre blanc
- FISH AND CHIPS
- €27.5
- tartaarsaus, doperwt
- RAVIOLI
- €19.5
- ricotta, paddenstoelen, creme van rucola
- ENTRECOTE USA
- €37.5
- vanaf 2 personen - 400 gram - prijs per persoon
- RIBEYE
- €47.5
- vanaf 2 personen - 400 gram - prijs per persoon
- CÔTE DE BOEUF
- €55
- voor 2 personen - 1000 gram - prijs per persoon
- PORTERHOUSE
- €49.95
- voor 2 personen - 800 gram - prijs per persoon
- C.E.O to share for 4*
- €47
- Côte de boeuf, entrecôte, ossenhaas - vanaf 4 personen - prijs per persoon
GARNITUREN
- friet met huisgemaakte mayonaise en dragon
- €4.95
- mac & cheese
- €5.95
- haricots verts, sjalotjes, spek
- €4.95
- ceasar salade
- €5.75
- rode kool met aardappel puree
- €4.5
- ganzenleverkrullen
- €9.5
- gebakken ganzenlever
- €9.5
- kaviaar, 50 gram
- €75
DESSERTS
- CRÈME BRÛLÉE
- €9.5
- WAFEL
- €9.5
- vanille, kersen en creme suisse
- TIRAMISU
- €9.5
- mascarpone, espresso room ijs
- CHOCOLADEMOUSSE
- €9.5
- citruscompote
- KAAS VAN HET KAASATELIER
- €12
- een selectie van 3 of 5 verschillende kazen
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.