Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Marc Muzerie
Type of cuisine
American
All food photos (25)
Starter
BROOD MET SMEERSELS
€6.5
C.E.O PLATEAU - VLEES
€26
proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen
C.E.O PLATEAU - VIS & VLEES
€28
proeverij van voorgerechten vanaf 2 personen
PATA NEGRA
€16
dungesneden ham, tomaat, crostini's
CARPACCIO
€15.5
spek, peterselie, bieslook
STEAK TARTAAR
€15.5
Krokante aardappel, artisjok en XO crème
RAVIOLI
kalfswang, ganzenlever, knolselderij
TONIJN TATAKI
€18.5
wakame, ananas
GELAKTE PALING
€18.5
brioche, zoet zure groenten, crème fraiche
KREEFTENSOEP
€14.5
gamba, luchtige crème van aardappel
AUBERGINE
€16
Gelakt, tartaar, koriander crème en Burrata
Main Course
House Steak
€27.5
+/-225 gram - naturel
OSSENHAAS
€39.5
200 gram
TOURNEDOS ROSSINI
€52.5
gebakken ganzenlever, truffel, perigordjus
OOSTERSE SCHOL
€35
soja beurre blanc
FISH AND CHIPS
€27.5
tartaarsaus, doperwt
RAVIOLI
€19.5
ricotta, paddenstoelen, creme van rucola
ENTRECOTE USA
€37.5
vanaf 2 personen - 400 gram - prijs per persoon
RIBEYE
€47.5
vanaf 2 personen - 400 gram - prijs per persoon
CÔTE DE BOEUF
€55
voor 2 personen - 1000 gram - prijs per persoon
PORTERHOUSE
€49.95
voor 2 personen - 800 gram - prijs per persoon
C.E.O to share for 4*
€47
Côte de boeuf, entrecôte, ossenhaas - vanaf 4 personen - prijs per persoon
GARNITUREN
friet met huisgemaakte mayonaise en dragon
€4.95
mac & cheese
€5.95
haricots verts, sjalotjes, spek
€4.95
ceasar salade
€5.75
rode kool met aardappel puree
€4.5
ganzenleverkrullen
€9.5
gebakken ganzenlever
€9.5
kaviaar, 50 gram
€75
DESSERTS
CRÈME BRÛLÉE
€9.5
WAFEL
€9.5
vanille, kersen en creme suisse
TIRAMISU
€9.5
mascarpone, espresso room ijs
CHOCOLADEMOUSSE
€9.5
citruscompote
KAAS VAN HET KAASATELIER
€12
een selectie van 3 of 5 verschillende kazen
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at CEO baas van het vlees, the average price should be around €50. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At CEO baas van het vlees, the chef is Marc Muzerie.
Absolutely, CEO baas van het vlees has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, CEO baas van het vlees has been identified as having dairy-free options on the menu.
Book a table
For free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible