Menu 2025 - De Rietstulp
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Gert-Jan Steennis
Type of cuisine
European
Menu photos (2)
All food photos (6)
Broodplankje
- Brood met Diverse Smeersels
- €6.5
Soepen
- Tomatensoep
- €6.5
- Mosterdsoep
- €6.5
Maaltijdsalades
- Carpaccio
- €13
- Tomatendressing, parmezaanse kaas en pijnboompitten
- Zalm
- €13
- Gerookte zalm, honing-mosterddressing en kappertjes
- Geitenkaas
- €13
- Honing, gedroogde tomaat en noten
- Groene Salade
- €9
Plates
- Fish & Chips
- €14.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Schnitzel met Champignonroomsaus
- €17.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Spareribs met Chilisaus
- €22.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Kipsaté met Kroepoek en Gefrituurde Uitjes
- €18.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Biefstuk Stroganoff
- €25.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Kabeljauw met Bieslooksaus
- €22.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
- Hamburger met Cheddar, Dragonmayonaise en Ijsberg
- €13.5
- Geserveerd met friet, mayonaise en salade
Pasta
- Pasta met Paddestoeltjes
- €17.5
IJs
- Sorbet
- €7.5
- Dame Blanche
- €7.5
- Brownie, Bananenijs en Slagroom
- €9.5
- Tiramisu van Licor 43 en Sinaasappel
- €8.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.