Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
October 13, 2024
Chef
Takis Panagakis
Type of cuisine
European
All food photos (41)
Menu
5 gangen
€90
6 gangen
€105
7 gangen
€120
9 gangen
€140
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Lunch
3 gangen
€67.5
Uitsluitend zaterdag en zondag lunch
4 gangen
€77.5
Uitsluitend zaterdag en zondag lunch
A la carte
Yellowtail Kingfish
€22
Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
Rivierkreeft
€24
dolma · bulgur · Thaise basilicum · duindoornbes
Ui
€19
revithada · Metsovone kaas · fava
Octopus
€24
kritharaki · venkel · basilicum
Coquille
€24
aardpeer · hazelnoot · kapperblad
Zeeduivel
€26
trachana · bloemkool · bimi
Ossenstaart
€26
giouverlakia · kool · avgolemono
Dy-aged eend
€28
biet · kastanje · stifado · spetseriko
Eekhoorntjesbrood
€22
biet · snijbiet · kastanje · spetseriko
Kaas
€18
van kaasspecialist Ed Boele
Sweet tzatziki
€14
komkommer · Griekse yoghurt · dille
Phaistos disk
€11.5
bergamot · pruim · pure chocolade · mastiha
De gerechten zijn klein formaat. Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Dranken
Fles water
€6.5
Koffie servies
€8.5
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Elea, the average price should be around €90. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Elea, the chef is Takis Panagakis.
Book a table for
Book for free
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible