Menu 2025 - Elea
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Takis Panagakis
Type of cuisine
European
All food photos (56)
Menu
- 5 gangen
- €90
- 6 gangen
- €105
- 7 gangen
- €120
- 9 gangen
- €140
- Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Lunch
- 3 gangen
- €67.5
- Uitsluitend zaterdag en zondag lunch
- 4 gangen
- €77.5
- Uitsluitend zaterdag en zondag lunch
A la carte
- Yellowtail Kingfish
- €22
- Griekse bergthee · groene appel · bleekselderij
- Rivierkreeft
- €24
- dolma · bulgur · Thaise basilicum · duindoornbes
- Ui
- €19
- revithada · Metsovone kaas · fava
- Octopus
- €24
- kritharaki · venkel · basilicum
- Coquille
- €24
- aardpeer · hazelnoot · kapperblad
- Zeeduivel
- €26
- trachana · bloemkool · bimi
- Ossenstaart
- €26
- giouverlakia · kool · avgolemono
- Dy-aged eend
- €28
- biet · kastanje · stifado · spetseriko
- Eekhoorntjesbrood
- €22
- biet · snijbiet · kastanje · spetseriko
- Kaas
- €18
- van kaasspecialist Ed Boele
- Sweet tzatziki
- €14
- komkommer · Griekse yoghurt · dille
- Phaistos disk
- €11.5
- bergamot · pruim · pure chocolade · mastiha
- De gerechten zijn klein formaat. Wij adviseren om 3 gerechten te kiezen.
- Bij een tafelbezetting van 6 of meer personen serveren wij enkel menu.
Dranken
- Fles water
- €6.5
- Koffie servies
- €8.5
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.