Menu 2025 - Jacks Steakhouse
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
August 14, 2025
Menu photos (6)
All food photos (49)
Pre-starters
- Bread to share
- €8
- Zuurdesembrood met aioli, kruidenboter en tomatentapenade
- Bread to share + hammetje
- €18
- Zuurdesembrood met aioli, roomboter en boter van de chef, serranoham
- Serrano ham
- €14
- Heerlijke spaanse serrano ham met gebrande macadamia noten
- Yakitori
- €12
- Gegrilde kipdijspiesjes met yakitori saus
Van het land
- Carpaccio
- €15
- Black angus rund met parmezaanse kaas, truffelmayonaise, macadamia en pancetta
- Steak tartaar
- €16
- Ierse kogel, sjalot, bieslook, pancetta, gerookte tartaarsaus, eigeel
- Home smoked pork belly
- €14
- Langzaam gegaarde buikspek, bruine suiker, sinaasappel
- Iberico ribfingers
- €14
- Boneless iberico ribs, spiced teriyaki
- Chicken fingers
- €12
- Huis gemarineerde kipfngers met krokante korst van panko en honing mosterd saus
Uit het water
- Jack’s favorite tuna tataki
- €19
- Kort gebakken tonijn met furikake op een bedje van wakame, jalapeno, bosui, sesamdressing en wasabimayonaise
- Garlic gamba’s
- €17
- Gamba’s in knoflookolie en rode pepers
- Salmon
- €15
- Tartaar van gerookte zalm en rauwe zalm, sjalot, kokos en limoen
Anders lekkers
- Tomatensoep
- €8
- Verse tomatensoep
- Bieten carpaccio
- €13
- Rode biet, parmezaan, rucola, zontomaat, macadamia
- Nacho’s
- €10
- Tortilla chips, crème fraîche, salsa guacamole, kaas, rode ui en jalapeno
- Carpaccio salade
- €16.5
- Gemengde salade met dun gesneden carpaccio, truffelmayonaise, macadamia, parmezaan, bieslook en pancetta
- Gamba salade
- €17.5
- Gemengde salade met gebakken gamba’s in knoflook, sjalot en chilidressing
Jack’s burgers & fries
- Jack’s favorite burger
- €20
- Rundvlees burger met little gem, tomaat, gebakken uitjes en burgersaus
- Jack’s mexican burger
- €23
- Rundvlees burger met little gem, tomaat, gekarameliseerde ui, bacon, nachos, en extra veel kaas
- Jack’s chicken burger
- €20
- Huisgemaakte krokante kipburger, little gem, tomaat, satésaus, gebakken uitjes en taugé
- Pulled chicken burger
- €20
- Burgerbroodje met huisgemaakte pulled chicken en coleslaw
Jack’s specials
- Onbeperkt spareribs & fries
- €29
- Iedere maandag en donderdag onbeperkt spareribs. Met keuze uit: zoet of pittig
- Spareribs & fries - 2 halve ribben
- €24
- Heerlijke spareribs
- Spareribs & fries - 3 halve ribben
- €34
- Heerlijke spareribs
- Spareribs & fries - 4 halve ribben
- €44
- Heerlijke spareribs
- Zeebaars
- €28
- Hele gegrilde zeebaars van de grill
- Zalmfilet
- €25
- Op de huid gebakken zalmfilet uit de roomboter
- Sliptong a la ménière
- €29
- 3 sliptongen met bloem uit de roomboter
- Stoofvlees
- €22
- Huis getrokken stoofvlees met verse frieten en salade
Steaks
- Rump steak (200 gram)
- €25
- De klassieke kogelbiefstuk een smaakvol, mals stuk rundvlees uit de bovenbil
- Flat iron steak (200 gram)
- €28
- Flat iron steak is van een graan gevoerd rund en heeft daardoor een mooie vetmarmering
- Tournedos (200 gram)
- €38
- De tournedos is het summum voor de malse steak liefhebber, geen vet alleen maar malsheid
- Tournedos (400 gram)
- €68
- De tournedos is het summum voor de malse steak liefhebber, geen vet alleen maar malsheid
Supreme quality steaks
- Bavette australië (300 gram)
- €38
- Bavette zit bij de buik van het rund, deze bavette komt uit australië en is graan gevoerd, de bavette heeft een prachtige vetmarmering en is heerlijk van smaak
- Smoking bavette (600 gram)
- €78
- Deze bavette komt uit australië en is graan gevoerd, de bavette heeft een prachtige vetmarmering en is heerlijk van smaak. De bavette wordt gerookt aan tafel
- Usa grain fed rib eye (350 gram)
- €42
- Voor de echte vlees eter, mooie graan gevoerde rib eye uit de usa, dit wordt gezien als het smaakvolste stuk vlees. In het vlees zit ook een vetrand
- Dry aged entrecote (280 gram)
- €48
- Uit onze eigen droogkast, een prachtige entrecote met een mooie vetrand aan de bovenzijde. Door het drogingsproces is het vlees diep gerijpt en vol van smaak
- Tomahawk steak (1kg)
- €94
- Een mooie dikke rib-eye aan het bot, door dat het vlees aan het bot wordt gegaard krijgt het een heerlijke smaak. Echt een aanrader.
Exceptional steak
- Wagyu a5 (100 gram)
- €55
- Wagyu rund uit kagoshima japan, dit uitzonderlijke vlees moet je echt hebben geprobeerd. Dit vlees wordt bereid in zijn eigen vet. het vlees in 600 dagen graan gevoerd en heeft een uitzonderlijk mooie vetmarmering.
Bijgerechten
- Huisgemaakte verse friet
- €4
- Loaded fries, parmezaan, truffel
- €8
- Zoete aardappelwedges
- €5
- Roseval aardappeltjes
- €4
- Gesauteerde paddenstoelen
- €6
- Spinazie met pijnboompitten
- €6
- Maïskolf van de grill
- €6
- Coleslaw
- €5
Koude sauzen
- Mayonaise of ketchup
- €1
- Chimichurri
- €2
- Kruidenboter
- €2
- BBQ saus
- €2
- Sweet chilisaus
- €2
- Tomaten salsa
- €2
- Guacamole
- €2
- Cocktailsaus
- €2
- Truffelmayonaise
- €2
Warme sauzen
- Truffeljus
- €3
- Zwarte pepersaus
- €3
- Champignon roomsaus
- €3
- Rode wijnsaus
- €3
- Hollandaisesaus
- €3
- Pindasaus
- €3
Kindermenu’s
- Hamburger
- €15
- Verse friet, appelmoes en salade
- Kipnuggets of mini frikandelletjes
- €10
- Verse friet, appelmoes en salade
- Spareribs
- €16
- Verse friet, appelmoes en salade
- Biefstukje
- €18
- Verse friet, appelmoes en salade
Desserts
- Christa's cheesecake
- €9
- Klassieke witte chocolade cheesecake met roodfruitsaus
- Dame noir
- €9
- Chocolade ijs, vanille bourbon saus, slagroom en crumble
- Tarte tatin
- €9
- Appel, bladerdeeg, caramel, vanille ijs en slagroom
- Koffie met friandises
- €12
- Koffie naar keuze, assortiment friandises
- Dame blanche
- €9
- Klassieke dame blanche met vanille ijs, warme chocolade saus, slagroom en gebrande chocolade
- Creme brulee
- €9
- Vanille custart met krokante suikerkorst
- Aardbeien
- €9
- Verse hollandse aardbeien met vanilleijs en slagroom
- Jack’s classic white chocolate
- €9
- Witte chocolade ganache taart met dunne bodem van koekkruim en saus van rood fruit
- Kinderijsje
- €7
- Mooie beker, vanille en chocoladeijs, slagroom en smarties
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.