Menu 2025 - Nodi
Get a taste of this menu
Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Marc Knoops
Type of cuisine
Italian
Menu photos (7)
All food photos (8)
Primi piatti
- Gemengde gemarineerde olijven
- €5
- Kruidenboter
- €4.5
- Siciliaanse extra vergine olijfolie en camargue zeezout
- €3.5
- Hummus, feta, harissa dip
- €5.5
- Ansjovis, gezouten of ingelegd
- €5.5
Antipasti
- Carpaccio wagyu / truffelricotta / citroen / rucola / parmezaan
- €19
- Caesar salade / spaanse schouderham / manchego / croutons
- €19
- Burrata / cherry tomaatjes / avocado / olijven / basilicum
- €17.5
- Aleppo stijl kalfs- en lamsgehaktballetjes / zoet-zure saus van kersen en granaatappelsiroop / pijnboompitjes / libanees flatbread
- €16
- Zeevruchtensalade met paprika / venkel / selderij en taggiasca olijven / miso yuzu dressing / amerikaanse cocktailsaus
- €19
- Baja california knoflook garnalen
- €18.5
- "Korea town" steak tartaar / gochujang en japanse mayo / kwartelei / ingelegde gember / wasabi kroepoek
- €17.5
- Pizza alla pala
- €6
- Romeinse stijl “plaat” pizza, per 15 x 15 cm
Onze pasta's (klein)
- Pappardelle/ slow cooked short rib / chipotle pepers / adobo / tomaat / kalfsjus / crême fraiche / ricotta salata
- €17.5
- Spinazie en ricotta tortellini / tomaat / verse room / parmezaan / gerookte zalm / zalmkaviaar
- €17.5
- Ravioli 4 formaggi / asperge roomsaus / siciliaanse citroen balsamico / pistache / bosui / geschaafde parmezaan
- €17.5
- Spaghetti / zeevruchten / tomaat
- €17.5
- Tagliatelle, "sugo" / saus van scampi / afgemaakt met zee-egel
- €17.5
Secondi piatti
- Steaks - grain fed flat iron australië / keuze uit maple béarnaise / of rode wijnsaus met blauwe bes / of peper roomsaus
- €34
- Steaks - grain fed tournedos mini uruguay 90 gr. / slow cooked short rib / saus van rode wijn en blauwe bes
- €32
- Steaks - grass fed tournedos ierland 200 gr. / keuze uit maple béarnaise / of peper roomsaus / of saus van rode wijn en blauwe bes
- €37.5
- Maishoender supreme / marsala / ras al hanout
- €29.5
- Lamskoteletjes / arrosticini uit abruzzo (lamsspiesjes) / lamsjus / sauce choron
- €32.5
- Witte zeebaarsfilet / yuzu-ponzu beurre blanc / citroen-gember-chili olie / gerookte tamari
- €31
- Zeeduivel / caribische kruiden / mole blanco
- €31
- Burger van de josper-grill / "potato bun" / cheddar / tomaat / romeinse sla / special nodi ketchup en friet
- €18
- Cioppino, de san francisco stijl italiaanse vissoep: mosselen / vongole / witvisfilet / gamba / geroosterd knoflookbrood
- €25
- Burrata en siciliaanse caponata: gestoofde aubergine / tomaat / groenten / rozijn / pijnboompitjes
- €18
Contorni
- Handgesneden friet
- €5
- Gefrituurde gnocchi / boter / parmezaan
- €7.5
- Californisch-griekse salade
- €7.5
- Siciliaanse caponata
- €7.5
- Geroosterde aardappeltjes
- €4
- San francisco knoflook spaghetti
- €10
Kindermenu
- Spaghetti / tomatensaus
- €8.5
- Kleine hamburger met of zonder kaas / ketchup
- €8.5
- Kleine portie frietjes met mayonaisse
- €4
Frequently Asked Questions
Book a table
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Already a Client
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.