Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Chef
Niels Wieskamp
Type of cuisine
International
All food photos (29)
+25
Voorgerechten
Zalm
€10.95
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
Gamba’s al ajillo
€10.95
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
Vitello tonnato
€10.95
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
Geitenkaas
€10.95
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
Lamsham
€10.95
Gerookte ham, geserveerd met een salade van groene asperges, witlof, cherrytomaten en zoete acetodressing
Rundercarpaccio
€10.95
Met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
Gebakken champignons
€10.95
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
Hoofdgerechten vlees
Stoofvlees
€21.95
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
Eendenborst
€21.95
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en knolselderij met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
Schnitzel
€21.95
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek en uitjes geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
Lamsstoof
€21.95
Gestoofd met Texels bier op een puree van aardappel en truffel, met gesmoorde prei en witlof
Sukade
€21.95
Zacht gestoofd op oma’s wijze, geserveerd op andijviestamppot en truffeljus
Biefstuk
€21.95
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en pepersaus
Hoofdgerechten vis
Forelfilet
€21.95
Op de huid gebakken, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, gestoofde prei en een witte wijnsaus
Koolvisfilet
€21.95
Omwikkeld met spek, geserveerd op een wortelcrème en haricot verts en een grove mosterdsaus
Zalmfilet
€21.95
Geserveerd met een puree van aardappel en truffel, geglaceerde bospeen en een dillesaus
Hoofdgerechten vegetarisch
Lasagne
€21.95
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
Tortilla
€21.95
Gevuld met gebakken groenten, gegratineerd met kaas, geserveerd met guacamole, salsa en een mexicaanse salade
Desserts
Monchoutaart
€9.95
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
€9.95
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
Kaasbordje
€14.95
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
Bastogneparfait
€9.95
Romig ijs met stukjes bastognekoek geserveerd met karamelsaus
Mudpie
€9.95
Huisgemaakte chocoladetaart, geserveerd met vanille-ijs en vanillesaus
Limoen panna cotta
€9.95
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
Crème brûlée
€9.95
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs
Dinerkaart
Dinerkaart
€39.95
Kies je eigen 3 gangen menu
Keuze uit alle gerechten
Frequently Asked Questions
If you plan to eat at Restaurant Karakter, the average price should be around €40. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
At Restaurant Karakter, the chef is Niels Wieskamp.
Yes, Restaurant Karakter has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, Restaurant Karakter has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, Restaurant Karakter has been identified as having dairy-free options on the menu.
Restaurant Karakter
Book a table for
Book for free
🔥 Already 5 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible