Explore the culinary offerings of this restaurant and let yourself be inspired.
Last update
November 4, 2024
Chef
Danny Mouthaan
Type of cuisine
French
Menu photos (3)
+1
All food photos (69)
+65
Bites (1/1)
Ceviche van coquilles
€16.5
Met gohan desuyo, olijfolie en limoensap
Pata negra ham (50 gram)
€15.95
(paleta bellota carrasco)
Secreto 07 dry aged runderham (50 gram)
€17.95
(Rubia gallega)
Gyoza van kip en groenten (6 stuks)
€12.95
Met dumpling saus & sambal
Voorgerechten
In koffie gepekelde kabeljauw
€16.95
In sherry gewelde appel, hazelnoot emulsie en appel-hazelnoot vinaigrette
Galantine van hoender & zwarte olijf
€16.95
San daniele prosciutto, salieolie en een saus van pecorino
Dry aged hamachi
€25.5
(Dutch yellowtail kingfish) met in citrus gemarineerde noordzeekrab, salade van koolrabi, gebrande citroen en een dressing van dashi & dragon
Rouleau van dungesneden rund & eendenlever
€27.5
Met poeder van gebrande ui, zoetzure gel van rode ui en 14 jaar oude aceto balsamico
Oesters “huitres creuses d’ zeelande” (6 stuks)
€33
2 stuks nature met apart geserveerde citroen en rode wijnazijn met sjalot, 2 stuks met schuim van gember, zoetzuur gemarineerde komkommer en granité van gin & tonic, 2 stuks à la carbonara vineum
Tussengerechten
Tagliatelle met verse truffel
€16.95
Room, rucola cress & parmezaanse kaas
Krokant gebakken buikspek
€17.5
Met wortel fudge, boekweit en een schuim van madras kruiden
Dungesneden coquilles
€19.95
Met compote van cévennes ui, crouton met gruyèrekaas en schuim van franse uiensoep
Hoofdgerechten- vis
Roodbaars gelakt met teriyaki
€25.95
Sushi rijst, ube crème, shiitake en wasabi beurre blanc
Gebakken tarbot aan de graat met gerookte paling
€45
Handgerolde couscous, bloemkool-chèvre crème en jus van kokkels
Hoofdgerechten - vlees
Langzaam gegaarde runderbrisket
€25.95
Met pommes hasselback, maïs crème en gerookte pruimensaus
In roomboter gebakken braziliaanse ossenhaas met truffel polenta
€45
Duxelles van paddenstoelen en madeira jus
Bijgerechten
Verse huisgemaakte frites met mayonaise
€5
Nagerechten
Diverse europese kazen met garnituur
€15.75
Diverse soorten huisgemaakt ijs (per quenelle)
€3
Verse truffel roomijs (per quenelle)
€5
Witte chocolade-avocado crème
€11
Met framboos, kokos-limoen sorbet en margarita dressing
Banaan karamel cake
€13
Met pinda ganache, crème van banaan en pinda roomijs
Millefeuille van tiramisu
€15.75
Met verse truffel roomijs en olijfolie
Menu vineum
Lunchmenu 2-gangen
€35
(voorgerecht-hoofdgerecht)
Lunchmenu 3-gangen
€45
(voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht)
Michelin bib gourmand menu
€45
(voorgerecht-hoofdgerecht-nagerecht)
4-Gangen (p.p.)
€55
Voorgerecht-tussengerecht-hoofdgerecht-nagerecht samen voor
If you plan to eat at VINEUM, the average price should be around €45. The average price is calculated based on appetizer/entrée or entrée/dessert, excluding drinks. Prices have been provided by the restaurant.
Yes, VINEUM has been identified as having vegan options on the menu.
Yes, VINEUM has been identified as having vegetarian options on the menu.
Absolutely, VINEUM has been identified as having gluten-free options on the menu.
Absolutely, VINEUM has been identified as having organic food options on the menu.
Absolutely, VINEUM has been identified as having dairy-free options on the menu.
VINEUM
Book a table for
Book for free
🔥 Already 16 bookings today
Are you a restaurant owner?
Register your Restaurant
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible