Book for free
As you enter, you pass the brasserie, where you can enjoy a casual lunch or snack. The space at the rear of the restaurant is like an oasis, with ...
Read more on the MICHELIN Guide's website
photos
Food
Service
Ambience
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
What diners said about this restaurant:
No reviews in English yet
Use the filters to see other reviews
63 Tripadvisor Reviews
Jaap Volman heeft (zijn) ervaring opgedaan door te werken voor geweldige chefs zoals René Brienen van Brienen aan de Maas, Eric Swaghoven van Valuas en Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam, al deze restaurants zijn bekroond met een Michelin ster. Bij Bolenius is Jaap doorgegroeid van leerling tot souschef en hier heeft hij ook zijn liefde voor de Nederlandse keuken mogen ontdekken en ontwikkelen. Toen Jaap was begonnen aan de horeca manager ondernemer opleiding, heeft hij zijn eerste stage gelopen bij de Heeren van Overloon, daar raakte hij verknocht aan het pand en de mooie locatie. Dus toen Jaap, na bijna 7 jaar bij Bolenius te hebben gewerkt, toe was aan een nieuwe uitdaging en hem ter ore kwam dat De Heeren van Overloon te koop stond was de cirkel rond. Veronique Volman heeft net als Jaap voor horeca manager ondernemer gestudeerd. Dit is ook de plek waar de echtgenoten elkaar hebben leren kennen. Veronique is jarenlang werkzaam geweest in de horeca in verschillende steden. Toen het eerste kindje kwam heeft Veronique zich laten omscholen tot docent Engels. Om haar connectie met het horeca vak, waar ze zo veel passie voor heeft, niet kwijt te raken is ze les gaan geven op het horeca gerichte MBO onderwijs om zo toekomstig horeca personeel voor te bereiden op het communiceren met internationale gasten. Echter bleef het gemis naar het uitoefenen van het mooiste vak van de wereld groot. Dus toen de kans om een eigen zaak te openen zich voordeed was er geen moment twijfel.
Irenestraat 1, 5825 CA Overloon
Tell us more about you and we will contact you as soon as possible
Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.