Register my restaurant
Help


Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
60 photos

INSIDEREuropean With friends

Vecera By Bas en Niki

9.4/10
252
Veersedijk 6, 3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht
European
Average price €65

Vecera By Bas en Niki

Find a table

Book for free

Restaurant menu

Chef Bas
Entrecote Lakenvelder
€37.5
enoki | knol | biet | spruit
Rump steak
€27.5
vadouvan | pommes soufflée | biet
Zeebaars
€32.5
wortel | Iberico de Cebo | miso

User photos

Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
Dessert  - Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
Dessert  - Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
Heerlijk! - Vecera By Bas en Niki, Hendrik-Ido-Ambacht
+43

photos

Reviews

9.4/10
Excellent252 reviews
9.5/10

Food

9.4/10

Service

9/10

Ambience

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Real experiences from real dinersRatings and reviews can only be left by guests who have booked with TheFork.
How do we calculate ratings?

What diners said about this restaurant:

Good value for money
Short waiting time
Quiet

Tripadvisor reviews

21 Tripadvisor Reviews

About this restaurant

Description

Restaurant Bas, Mediterrane en Moderne Bourgondische keuken met een avant-gardistische twist. Bij Restaurant Bas – de naam doet het al vermoeden – verzorgt chef Bas verrassende en verse gerechten. De kaart is onder andere geïnspireerd door de Mediterraanse keuken; gastvrouw Nikolina is Kroatische van afkomst en haar roots heeft zij samen met partner Bas weten te verweven in de gerechten. Naast de Mediterraanse keuken zal een duidelijke invloed van de moderne Bourgondische keuken te merken zijn. De eigenheid van de gerechten, de versheid en de tonen van eerdergenoemde keukens zorgen voor een avant-gardistisch menu. Lang en ontspannen tafelen –Niet alleen het Bourgondische is in de kaart te vinden: Nikolina staat voor gezelligheid en is alert op de wens van haar gasten. Haar kracht zit in het schenken van persoonlijke aandacht. Glas leeg? Gebeurt niet. Speciale wensen? Geen probleem. Bij Bas en Nikolina kun je op een ontspannen manier lekker lang tafelen, net alsof je thuis bent. Maar dan zonder vaat. Over Bas en Nikolina – Dit jonge stel bundelt de krachten na jarenlang gedroomd te hebben van het runnen van een eigen zaak. Daar waar Bas geruime ervaring heeft opgedaan als sous-chef bij gerenommeerde restaurants in onder andere Fitzgerald, heeft Nikolina zich geschoold in management en horeca. Samen staan zij voor een eerlijke en verse keuken waar ruimte is voor experimenteren. De sfeer hebben zij hoog in het vaandel: ontspannen en open, zodat eenieder aangenaam verrast zal worden.

How to get there

Loading...

Veersedijk 6, 3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

Havenhoofd

Frequently Asked Questions

Restaurants around Vecera By Bas en Niki

Eeterij Tapperij 't Ambacht

InternationalAverage price €30
9.1(1416)

Ross Lovell

FrenchAverage price €45
8.7(14)

Chef's! Food & Drinks Papendrecht

InternationalAverage price €40
8.4(197)

Florizz

InternationalAverage price €30
9.1(232)
Fine DiningGood for familiesRomanticNew year's eveValentine's Day

Are you a restaurant owner?

Register your Restaurant

Tell us more about you and we will contact you as soon as possible

Already a Client

Log in to TheFork Manager and contact us by Chat.

Download our App

  • Download from the App Store
  • Get it on Google Play

© 2024 La FourchetteSAS - All rights reserved

Promotional offers are subject to conditions displayed on the restaurant’s page. Offers on alcoholic beverages are strictly reserved for adults. Alcohol abuse is dangerous for your health. Drink with moderation.